ROTART - Fiatal Művészek Ösztöndíja Szentendrén

Rotary logó és ROTART logó

Az ösztöndíjprogram a 2016-17-es tanévben a képzőművészet, színművészet és bábművészet, zeneművészet, táncművészet világában tehetséges szentendrei fiatalokat támogatta. A pályázat célja 12-20 év közötti különböző művészeti ágakban tehetséges diákok, fiatalok további fejlődésének elősegítése, tehetségének kibontakoztatása, tanulmányi eredménytől függetlenül.  

      Segíteni könnyű: csak annyit kell tennie, hogy amikor a Jegy.hu-n vásárol, a fizetendő összeget150 Ft-tal kiegészíti. A döntés az Öné, az adományokból származó összeget automatikusan a program számlájára utaljuk.

  

Az alapító Szentendrei Rotary Club törekvése, hogy a következő esztendőkben országossá tegye a kezdeményezést még több tehetséges fiatalnak biztosítva lehetőséget a bemutatkozásra. A klub közel 20 éves története során számos jótékonysági kampányt indított útjára, az ő nevükhöz fűződik a fogyatékossággal élők sportolási lehetőségeit támogató országos jótékonysági filmvetítés megszervezése, Adventi adomány gyűjtés, vagy a közkedvelt Rotary gumikacsa verseny helyi lebonyolítása. 

További részleteket az ösztöndíjprogramról a Rotary Magyarország honlapján olvashat.

Jó vásárlást, jó adományozást! 

 

 

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Beyond the event
Jegy.hu Blog

Interesting facts, reviews and interviews to get ready for the experience!

Odoberajte náš newsletter

Budeme Vás informovať o tých najdôležitejších podujatiach

Vážení zákazníci,

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept