ROTART - Fiatal Művészek Ösztöndíja Szentendrén

Rotary logó és ROTART logó

Az ösztöndíjprogram a 2016-17-es tanévben a képzőművészet, színművészet és bábművészet, zeneművészet, táncművészet világában tehetséges szentendrei fiatalokat támogatta. A pályázat célja 12-20 év közötti különböző művészeti ágakban tehetséges diákok, fiatalok további fejlődésének elősegítése, tehetségének kibontakoztatása, tanulmányi eredménytől függetlenül.  

      Segíteni könnyű: csak annyit kell tennie, hogy amikor a Jegy.hu-n vásárol, a fizetendő összeget150 Ft-tal kiegészíti. A döntés az Öné, az adományokból származó összeget automatikusan a program számlájára utaljuk.

  

Az alapító Szentendrei Rotary Club törekvése, hogy a következő esztendőkben országossá tegye a kezdeményezést még több tehetséges fiatalnak biztosítva lehetőséget a bemutatkozásra. A klub közel 20 éves története során számos jótékonysági kampányt indított útjára, az ő nevükhöz fűződik a fogyatékossággal élők sportolási lehetőségeit támogató országos jótékonysági filmvetítés megszervezése, Adventi adomány gyűjtés, vagy a közkedvelt Rotary gumikacsa verseny helyi lebonyolítása. 

További részleteket az ösztöndíjprogramról a Rotary Magyarország honlapján olvashat.

Jó vásárlást, jó adományozást! 

 

 

Beyond the event
Jegy.hu Blog

Interesting facts, reviews and interviews to get ready for the experience!

Zapisz się na newsletter

Otrzymuj powiadomienia o najnowszych wydarzeniach!

Drodzy Kupujący,

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept