SZERELMESEK HETE A JÓZSEF ATTILA SZÍNHÁZBAN

 Szerelmesek hete a József Attila Színházban

Jöjjön el párjával február 7. és 14. között a József Attila Színház kiemelt előadásaira 30% kedvezménnyel!

A József Attila Színház Valentin nap közeledtével 30%-os kedvezménnyel kedveskedik a pároknak. A kedvezmény online és a színház jegyértékesítési pontjain is elérhető. Lepje meg párját az akcióban szereplő előadásokra szóló jegyekkel és legyen részük tartalmas kikapcsolódásban az angyalföldi teátrumban!

Az akció keretében a nagyszínpadon megtekinthetik az Indul a bakterház című vígjátékot február 7-én 19:00 órától, a Cervantes örökérvényű történetén alapul világhírű Broadway musicalt, a La Mancha lovagját február 8-án 19:00 órakor Zöld Csaba, Kálloy Molnár Péter, Gazdag Tibor és Foki Veronika főszereplésével. Láthatják a Kertész Ákos regénye nyomán készült megindítóan szép történetet, az Angyalföldi balladát február 10-én 19:00 órakor, melynek zenéjét a Korál Együttes írta. Az előadást Verebes István rendezte, főbb szerepeiben Galambos Erzsit, Zöld Csabát és Korponay Zsófiát láthatják. Nevethetnek Joseph Kesselring méltán híres krimikomédiáján, az Arzén és levendulán Böhm György rendezésében, amely Brooklyn legbájosabb nyugdíjaskorú gyilkosait vonultatja fel Fehér Anna és Molnár Zsuzsa főszereplésével február 12-én 15:00 órai kezdettel. Végül február 14-én a szerelem kortalansága jegyében Esztergályos Cecíliával és Bodrogi Gyulával nosztalgiázhatnak közismert retro dallamokkal a Mici néni két életén.

A stúdió színpadon a Shakespeare klasszikusán alapuló beavatószínházi előadást, a Rómeó és Júliát láthatják február 7-én 16:30-kor. Február 11-én 19:30-kor a Bűntény a Kecskeszigeten című drámát láthatják Kocsis Judit, Pikali Gerda és Quintus Konrád főszereplésével. Február 13-án két egyfelvonásost, Karithy Ferenc Dunakanyarát és Békés Pál A Tisza felső folyása című előadását láthatják Nemcsák Károllyal, Fehér Annával, Létay Dórával és Quintus Konráddal. Február 14-én pedig a Drive Time Színház program kertében színre kerülő Dunakanyar zárja a sort 17:30-kor.

Fontos, hogy a kedvezmény csak páros jegyekre vehető igénybe, online pedig a VALENTIN30 kuponkóddal érvényesíthető! A kedvezmény január 23-tól egészen az akcióban szereplő előadások kezdetéig, illetve a szabad jegyek erejéig érvényes.

 

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!