Hirdetési lehetőség

Bemutatkozás

A Jegy.hu évente közel 45.000 előadásra és rendezvényre kínál belépőjegyeket. Honlapunkon látogatóink a magyarországi színházak döntő többségébe, komoly- és könnyűzenei koncertekre, sport- és kulturális eseményekre szóló, éves szinten mintegy hétmillió darab belépőjegy közül válogathatnak. Honlapunkon a látogató információkat, képgalériákat, leírásokat, kritikákat és cikkeket is talál, választásának megkönnyítésére. Ezért honlapunk jelentősen eltér a kulturális programajánló portáloktól. Nekünk az a célunk, hogy a jegyvásárló közönség szinte minden magyarországi rendezvényre találjon, és egyben vásárolhasson is belépőjegyet. Vásárlóink értékelik a hatalmas választék és a különböző elektronikus fizetési módok által nyújtott kényelmet. Lapunkat 2016-ban napi átlagban 40ezer látogató keresi fel, és felméréseink szerint alapvetően vásárlási szándékkal. Mivel vásárlóink néhány másodperc alatt eljuthatnak az elhatározástól a konkrét jegyvásárlásig, ezért a honlapunkon elhelyezett információ vagy hirdetés komoly azonnali jegyeladást eredményezhet.

Megjelenési lehetőségek a Jegy.hu-n

Három különböző formátumú hirdetés elhelyezésére van lehetőség:

  • Slider ajánló: A legfelső nagyméretű kiemelt ajánlók (max. 6 db váltakozva jelenik meg). Az ajánlók véletlenszerűen megjelennek a releváns program oldalakon a jobb oldali sávban is. 
  • Kiemelt ajánló: A közepes méretű ajánlók a jegykereső alatt jelennek meg. Maximum három ilyen ajánló jelenhet meg az oldalon. Az ajánlók véletlenszerűen megjelenhetnek a program oldalakon a jobb oldali sávban is. 
  • Normál ajánló: A kis ajánlók a toplista mellett jelennek meg. Az ajánlók véletlenszerűen (kisebb eséllyel, mint a két kiemelt kategória ajánlói) megjelenhetnek a program oldalakon a jobb oldali sávban is. A hirdetésekre vonatkozó technikai specifikáció
Amennyiben hirdetést szeretne feladni, kérjük, a következő adatokat küldje el az hirdetes@interticket.hu email címre:
- Műsor címe
- Előadóhely neve
- Jó minőségű kép 1080x636px és 640x505px méretben.
- Rövid bevezető szöveg (terjedelme max. 20 szó)
- Hirdetés időtartama (tól-ig dátum)
- Számlázási adatok (cégnév, település, irányítószám, cím, adószám) 


Jegy.hu listaárak (érvényes 2017. január 1-től*)
Slider ajánló: 70.000 Ft + ÁFA /hét
Kiemelt ajánló: 50.000 Ft + ÁFA/hét
Normál ajánló: 20.000 Ft+ÁFA/hét
  * Az októberi-decemberi időszakban 25% szezonális felárral.

 

Hírlevél
A Jegy.hu hírlevélre feliratkozott látogatóink száma meghaladja az 79 ezret. Hírleveleseink a kultúrára időt és pénzt fordító, magasan képzett, színházi előadásokat, zenei eseményeket és fesztiválokat rendszeresen látogató, 24 és 60 év közötti, A és B kategória csoportba (ESOMAR) sorolható közönség. Adatbázisunkat intenzíven bővítjük, folyamatosan értékeljük és szűrjük. 

Rendszeres hírlevelünket kéthetente küldjük ki a teljes feliratkozott felhasználói körnek. Hírlevelünkben izgalmas és színes tematikus merítést adunk aktuális programkínálatunkból.

Rendszeres hírlevelünk ajánló felületein szakmai partnereink részére lehetőséget biztosítunk hirdetések elhelyezésére, szerkesztett ajánló formájában. Ezek az ajánlók a Jegy.hu legaktívabb, a programkínálat iránt legérdeklődőbb, és egyben a leggyakrabban vásárló közönséget érik el. Az ajánlókból a jegyvásárlás közvetlenül elindítható.

Megjelenési lehetőségek rendszeres hírlevelünkben:

Hírlevél hirdetési felületek
  • Vezér ajánló: A hírlevél fejléce alatt látható nagyméretű képes-, szöveges ajánló
  • Szöveges beharangozó: A hírlevél fejlécében, a címzett megszólítását követő szöveges beharangozó.
  • Kiemelt ajánló: A vezér ajánló alatti, a tematikus ajánlók felett látható szürke kiemeléssel ellátott ajánló.
  • Tematikus ajánlók: A tematikus ajánló listákban olvasható ajánlók. A fizetett ajánlók a tematikus listákban az első pozíciókba kerülnek.

Hírlevelünk egy archív példánya ezen a linken tekinthető meg.

 

Rendszeres hírlevél listaárak:

Vezér ajánló: 100 000 Ft +ÁFA
Szöveges beharangozó: 40 000 Ft +ÁFA
Kiemelt ajánló: 40 000 Ft +ÁFA
Tematikus ajánlók: 20 000 Ft +ÁFA
   * Az októberi-decemberi időszakban 25% szezonális felárral.

Egyedi megjelenésre is kínálunk lehetőséget külön hírlevélben:

Hírlevél hirdetési felületek

Az eseti/egyedi hírlevelek széleskörű marketing lehetőséget kínálnak rendezvények támogatására, a jegyértékesítés felpörgetésére. Okos hírlevél-marketing rendszerünk segítségével hírleveleinket és a címzettek körét a rendezvény egyedi céljaira, egyedi célközönségére tudjuk szabni.

  • - intelligens szegmentálási lehetőségek
  • - személyre szabott és eseményvezérelt kiküldések
  • - részletes statisztikai modul az eredményesség kiértékelésére

Hagyományos promóciós kampányoktól (kedvezménykuponok, nyereményjátékok), komplett targetált eDM kampányok (targetált hírlevél, Facebook és Google remarketing) lebonyolításáig szinte végtelen a lehetőségek köre.

Partnereink számára lehetőséget biztosítunk produkcióik promóciójára jegyirodai hálózatunk
350 tagja felé is. (B2B marketing)

Eseti hírlevél listaárak:

Kiküldés teljes feliratkozotti kör részére (50 ezer címzett):
   250 000 Ft +ÁFA
Kiküldés szegmentált kör részére (5-20 ezer címzett):
   15 Ft +ÁFA / címzett, de minimum 75 000 Ft+áfa
eDM kampány:  egyedi megállapodás szerint
   * Az októberi-decemberi időszakban 25% szezonális felárral.

 

Amennyiben hirdetést szeretne feladni, vagy a fentiekkel kapcsolatban további kérdése merül fel, kérjük keresse Budaházy Eszter content managert: (email: eszter.budahazy@interticket.hu; mobil: +36-30-6684819), vagy hívja helpdesk szolgálatunkat: +36-1-266 7676.

Általános Feltételek a hirdetési felületek elhelyezésére itt olvasható

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Ami a színlapra nem fért ki
Jegy.hu Blog

Beszámolók, érdekességek, interjúk a Jegy.hu programjairól, hogy felkészülten vághasson bele a kikapcsolódásba!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Tisztelt Ügyfelünk!

Mint a legtöbb weboldal, a Jegy.hu is cookie-kat használ a működéséhez. Tudomásul veszem, hogy az InterTicket számomra releváns, személyre szabott ajánlatokat igyekszik összeállítani, amelyhez számos személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatkezelési Tájékoztatóban megismertem, azokat elfogadom.

Hozzájárulok