Hirdetési lehetőség

Bemutatkozás

A Jegy.hu évente közel 45.000 előadásra és rendezvényre kínál belépőjegyeket. Honlapunkon látogatóink a magyarországi színházak döntő többségébe, komoly- és könnyűzenei koncertekre, sport- és kulturális eseményekre szóló, éves szinten mintegy hétmillió darab belépőjegy közül válogathatnak. Honlapunkon a látogató információkat, képgalériákat, leírásokat, kritikákat és cikkeket is talál, választásának megkönnyítésére. Ezért honlapunk jelentősen eltér a kulturális programajánló portáloktól. Nekünk az a célunk, hogy a jegyvásárló közönség szinte minden magyarországi rendezvényre találjon, és egyben vásárolhasson is belépőjegyet. Vásárlóink értékelik a hatalmas választék és a különböző elektronikus fizetési módok által nyújtott kényelmet. Lapunkat 2016-ban napi átlagban 40ezer látogató keresi fel, és felméréseink szerint alapvetően vásárlási szándékkal. Mivel vásárlóink néhány másodperc alatt eljuthatnak az elhatározástól a konkrét jegyvásárlásig, ezért a honlapunkon elhelyezett információ vagy hirdetés komoly azonnali jegyeladást eredményezhet.

Megjelenési lehetőségek a Jegy.hu-n

Három különböző formátumú hirdetés elhelyezésére van lehetőség:

  • Slider ajánló: A legfelső nagyméretű kiemelt ajánlók (max. 6 db váltakozva jelenik meg). Az ajánlók véletlenszerűen megjelennek a releváns program oldalakon a jobb oldali sávban is. 
  • Kiemelt ajánló: A közepes méretű ajánlók a jegykereső alatt jelennek meg. Maximum három ilyen ajánló jelenhet meg az oldalon. Az ajánlók véletlenszerűen megjelenhetnek a program oldalakon a jobb oldali sávban is. 
  • Normál ajánló: A kis ajánlók a toplista mellett jelennek meg. Az ajánlók véletlenszerűen (kisebb eséllyel, mint a két kiemelt kategória ajánlói) megjelenhetnek a program oldalakon a jobb oldali sávban is. A hirdetésekre vonatkozó technikai specifikáció
Amennyiben hirdetést szeretne feladni, kérjük, a következő adatokat küldje el az hirdetes@interticket.hu email címre:
- Műsor címe
- Előadóhely neve
- Jó minőségű kép 1080x636px és 640x505px méretben.
- Rövid bevezető szöveg (terjedelme max. 20 szó)
- Hirdetés időtartama (tól-ig dátum)
- Számlázási adatok (cégnév, település, irányítószám, cím, adószám) 


Jegy.hu listaárak (érvényes 2017. január 1-től*)
Slider ajánló: 70.000 Ft + ÁFA /hét
Kiemelt ajánló: 50.000 Ft + ÁFA/hét
Normál ajánló: 20.000 Ft+ÁFA/hét
  * Az októberi-decemberi időszakban 25% szezonális felárral.

 

Hírlevél
A Jegy.hu hírlevélre feliratkozott látogatóink száma meghaladja az 79 ezret. Hírleveleseink a kultúrára időt és pénzt fordító, magasan képzett, színházi előadásokat, zenei eseményeket és fesztiválokat rendszeresen látogató, 24 és 60 év közötti, A és B kategória csoportba (ESOMAR) sorolható közönség. Adatbázisunkat intenzíven bővítjük, folyamatosan értékeljük és szűrjük. 

Rendszeres hírlevelünket kéthetente küldjük ki a teljes feliratkozott felhasználói körnek. Hírlevelünkben izgalmas és színes tematikus merítést adunk aktuális programkínálatunkból.

Rendszeres hírlevelünk ajánló felületein szakmai partnereink részére lehetőséget biztosítunk hirdetések elhelyezésére, szerkesztett ajánló formájában. Ezek az ajánlók a Jegy.hu legaktívabb, a programkínálat iránt legérdeklődőbb, és egyben a leggyakrabban vásárló közönséget érik el. Az ajánlókból a jegyvásárlás közvetlenül elindítható.

Megjelenési lehetőségek rendszeres hírlevelünkben:

Hírlevél hirdetési felületek
  • Vezér ajánló: A hírlevél fejléce alatt látható nagyméretű képes-, szöveges ajánló
  • Szöveges beharangozó: A hírlevél fejlécében, a címzett megszólítását követő szöveges beharangozó.
  • Kiemelt ajánló: A vezér ajánló alatti, a tematikus ajánlók felett látható szürke kiemeléssel ellátott ajánló.
  • Tematikus ajánlók: A tematikus ajánló listákban olvasható ajánlók. A fizetett ajánlók a tematikus listákban az első pozíciókba kerülnek.

Hírlevelünk egy archív példánya ezen a linken tekinthető meg.

 

Rendszeres hírlevél listaárak:

Vezér ajánló: 100 000 Ft +ÁFA
Szöveges beharangozó: 40 000 Ft +ÁFA
Kiemelt ajánló: 40 000 Ft +ÁFA
Tematikus ajánlók: 20 000 Ft +ÁFA
   * Az októberi-decemberi időszakban 25% szezonális felárral.

Egyedi megjelenésre is kínálunk lehetőséget külön hírlevélben:

Hírlevél hirdetési felületek

Az eseti/egyedi hírlevelek széleskörű marketing lehetőséget kínálnak rendezvények támogatására, a jegyértékesítés felpörgetésére. Okos hírlevél-marketing rendszerünk segítségével hírleveleinket és a címzettek körét a rendezvény egyedi céljaira, egyedi célközönségére tudjuk szabni.

  • - intelligens szegmentálási lehetőségek
  • - személyre szabott és eseményvezérelt kiküldések
  • - részletes statisztikai modul az eredményesség kiértékelésére

Hagyományos promóciós kampányoktól (kedvezménykuponok, nyereményjátékok), komplett targetált eDM kampányok (targetált hírlevél, Facebook és Google remarketing) lebonyolításáig szinte végtelen a lehetőségek köre.

Partnereink számára lehetőséget biztosítunk produkcióik promóciójára jegyirodai hálózatunk
350 tagja felé is. (B2B marketing)

Eseti hírlevél listaárak:

Kiküldés teljes feliratkozotti kör részére (50 ezer címzett):
   250 000 Ft +ÁFA
Kiküldés szegmentált kör részére (5-20 ezer címzett):
   15 Ft +ÁFA / címzett, de minimum 75 000 Ft+áfa
eDM kampány:  egyedi megállapodás szerint
   * Az októberi-decemberi időszakban 25% szezonális felárral.

 

Amennyiben hirdetést szeretne feladni, vagy a fentiekkel kapcsolatban további kérdése merül fel, kérjük keresse Budaházy Eszter content managert: (email: eszter.budahazy@interticket.hu; mobil: +36-30-6684819), vagy hívja helpdesk szolgálatunkat: +36-1-266 7676.

Általános Feltételek a hirdetési felületek elhelyezésére itt olvasható

Beyond the event
Jegy.hu Blog

Interesting facts, reviews and interviews to get ready for the experience!

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

Dear Customer,

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept