GYŐRI NEMZETI SZÍNHÁZ - JÁRVÁNYÜGYI PROTOKOLL

Tisztelt Nézőink!

Nagyon köszönjük, hogy a jelenlegi járványhelyzetben is kitartanak mellettünk. Kiemelt figyelmet fordítunk az Önök biztonságára, és ügyelünk arra, hogy fertőtlenített épületbe érkezzenek.

Kérjük, hogy az előadásokat csak tünetmentes Nézők látogassák! Munkatársaink beléptetéskor minden Néző testhőmérsékletét érintésmentesen mérik.

A Nagyszínház nézőterét előadáskezdés előtt fél órával, a Kisfaludy terem nézőterét előadáskezdés előtt 10 perccel megnyitjuk. Kérjük Önöket, hogy folyamatosan foglalják el helyeiket, hogy elkerüljük a torlódást!

A nézőteret és a színpadot UV lámpával és bio hidegköd-képző berendezéssel fertőtlenítjük; a nézőforgalmi területeket, valamint a gyakran érintett felületeket minden előadás előtt és alatt környezetbarát vírus- és baktériumölő fertőtlenítővel tisztítjuk.

Kérjük Önöket, hogy maszk viselésével, a kihelyezett kézfertőtlenítők használatával és a távolságtartás betartásával segítsék munkánkat! Együttműködésüket köszönjük.

Szeretettel várjuk Önöket előadásainkra!

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!