Hadart Színház

Kedves Nézőink!

 

A SZEPTEMBER 20-a (vasárnap) 10:00 órás kezdésű SÜSÜ, A SÁRKÁNY KALANDJAI c. előadásunk, rajtunk kívül álló okok miatt, a Hatszín Teátrumban nem tud megvalósulni.A helyszín járványügyi okokra hivatkozva szeptember 19-től határozatlan időre bezár, így ott nem tudjuk megtartani az előadásokat.

 

Köszönjük bizalmukat, amivel megtiszteltek minket és nem váltották vissza jegyeiket. Az előadást nem szeretnénk elhagyni, arra az alábbi információk érvényesek:

 

 SZEPTEMBER 20. – 10:00 Süsü, a sárkány kalandjai
Az előadás szeptember 20-án elmarad 
Új időpont: október 31.
Az új helyszín egyeztetés alatt.Az új helyszínnel és a kezdési időponttal kapcsolatban kérjük, figyeljék Facebook oldalunkat és honlapunkat (www.hadartszinhaz.hu).
A korábban március 14-re megváltott jegyekkel nincs teendőjük, azok érvényesek lesznek az új helyszínre és időpontra. 

 

Egyeztetésben vagyunk a Láng Művelődési Központtal (1139. Bp. Rozsnyay utca 3.), mint új helyszínnel, ahol megtarthatnánk az előadást. Szeretnénk továbbra is bizalmukat és türelmüket kérni, amíg az új helyszínnel a szerződéskötésünk folyik. 

 

Az online vásárolt jegyek tulajdonosait e-mailben is értesítjük a tudnivalókról.Akik a Hatszín Teátrum jegypénztárában vásárolták jegyeiket, azokat arra kérjük, hogy e-mail címüket adják meg az alábbi elérhetőségek valamelyikén, hogy értesítést tudjuk küldeni az új helyszínről és kezdési időpontról.

A kényelmetlenségért elnézésüket kérjük.

További információk:

 

Zsigmond Réka06 20 459 6768 zsigmondreka@hadartszinhaz.hu

 

 

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!