VARNUS XAVER ORGONAHANGVERSENYE A MÜPÁBAN

Frissítés: 2021.02.02.

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Varnus Xaver Orgonahangversenye a Müpa Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében a tervezett 2021. feburár 17. 19:30-i időpont helyett 2021. október 26-án 19:30-kor kerül megrendezésre. 

Az alábbiakban idézzük Önnek Varnus Xaver üzenetét:

"Barátaim, egy rossz és egy jó hír: bár a február 17-re áthelyezett koncertem a világjárvány okozta korlátozások okán nem valósulhat meg a Művészetek Palotájában, de öröm az ürömben, hogy a MÜPA vezetősége új időpontra tűzte ki a koncertet: 2021. október 26-án, kedden este fél 8-ra. (Soha nem telt még el ilyen hosszú idő a jegyértékesítés és a koncert tényleges időpontja között, de oly korban élünk, amikor az Élet, ez az édes-cudar, rendre felülírja az összes szabályt.)

  • Az összes jegy csere nélkül érvényes az október 26-i koncertre.
  • Akik ezen a napon mégsem tudnak a hangversenyen résztvenni, azok számára a következő vasárnap, 2021. október 31-én délután 3 órakor adok hangversenyt gyermekkorom helyszínén, a pesti Szent László templom gyönyörű Rieger orgonáján (Budapest X. Szent László tér), amely koncertre a MÜPÁ-ban nem érvényesített, így fel nem használt jegyek érvényesek. Az e napra érkező, s még nem érvényesített MÜPA-jeggyel rendelkező közönség ajándék CD-t is kap a bejáratnál."

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Varnus Xaver Orgonahangversenye a Müpa Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében az eredetileg tervezett 2020. szeptember 20. 18:00 időpont helyett 2021. február 17. 19:30-kor kerül megrendezésre.

Az alábbiakban idézzük Önnek Varnus Xaver üzenetét:
 
 
 
 
Minthogy többen, mind jómagam, mind külföldi művésztársaim, mind pedig a közönségem egy része külföldről érkezik, már a mai nappal érvényes COVID szabályok szerint sem léphetünk be Magyarország területére, és szakemberek szerint, ha az esetszámok ilyen drámai mértékben nőnek, amúgy is könnyen elképzelhetőek további szigorítások szeptember közepétől. Ezért, hogy sem közönségem, sem a művészek, sem pedig a MÜPA munkatársainak életét és egészségét ne kockáztassuk, új időpontra, 2021. február 17-én este fél 8-ra helyezzük át a koncertet.

  • Az összes megváltott jegy újraváltás, vagy csere nélkül érvényes a február 17-i koncertre.
  • Akik ezen a napon mégsem tudnak a hangversenyen résztvenni, azok számára április 18-án, délután 3 órakor adok hangversenyt a Szent László templomban (Budapest X. Szent László tér), amelyre a MÜPÁ-ban fel nem használt jegyek érvényesek, s az e napra érkező közönség ajándék CD-t is kap a bejáratnál.
 
 
 
 
 
 
 

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Beyond the event
Jegy.hu Blog

Interesting facts, reviews and interviews to get ready for the experience!

Odoberajte náš newsletter

Budeme Vás informovať o tých najdôležitejších podujatiach

Real events

Hiányzik az élő események hangulata?

Mi 210 helyszínre 830 programra 535 000 jeggyel várjuk!

Vážení zákazníci,

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept