A Finálé Produkció Kft. közleménye

FRISSÍTVE 2021.06.24

Sajnos a még fennálló járványhelyzet miatt, a koncert szervezője, a menedzsment és a zenekar közös döntése alapján a koncertet elhalasztjuk 2022. október 22-re.

Döntésünket megalapozta, hogy a jelenlegi szabályozások értelmében a koncertre csak védettségi kártyával lehetne belépni, és sok visszajelzést kaptunk arra vonatkozóan, hogy rengeteg rajongó különböző okok miatt nem rendelkezik ilyen kártyával. Jelen pillanatban nincs garancia arra, hogy idén ősszel a járványhelyzet stabilizálódik, így nem tudunk belevágni egy ekkora rendezvény promóciójába, előkészítésébe.

Megértésüket és türelmüket köszönjük, a zenekarral együtt azon dolgozunk, hogy a 2022-es időpontban megvalósuló Neoton Família koncertbe belesűrítsünk minden energiát, ami a kényszerpihenő alatt összegyűlt bennünk.

A korábban megváltott jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra.

Amennyiben az új időpont nem megfelelő, a Finálé Produkció Kft. döntése értelmében az érintett produkcióra vásárolt jegyek árát visszatérítjük, amennyiben visszatérítési igényét 2021. július 31-ig jelzi a megfelelő űrlapunkon.

 

 


 

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a Finálé Produkció Kft. 2020. október 17-re meghirdetett NEOTON koncertje a koronavírus-veszélyhelyzet miatt új időpontban, 2021. október 15-én kerül megrendezésre. Az új időpontra a jegyek automatikusan érvényesek.

Amennyiben online vásárolt jegye árával támogatná a koncert szervezőit, kattintson a lenti gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot 2020. október 17-ig. #neváltsvisszajegyet

Ha az új időpont nem megfelelő, a Finálé Produkció Kft. döntése értelmében az érintett produkciókra vásárolt jegyek árát visszautaljuk, amennyiben visszatérítési igényét 2020. október 17-ig jelzi a megfelelő űrlapunkon.

 

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!