A Zichy Szín-Műhely közleménye

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a Zichy Szín-Műhely több előadása a koronavírus-veszélyhelyzet miatt új időpontban kerül megrendezésre. Ahol új időpont nincs megadva azok az előadások sajnos nem lesznek pótolva, az ezzel kapcsolatos teendő a táblázat alatt olvasható.

Az eddig közzé tett előadások:

Helyszín Előadás címe Eredeti időpont Új időpont Státusz
Hatszín Teátrum Utazás a szempillám mögött 2020.03.29.   2020.10.11. 15:00 Dátumváltozás

Az elmaradt márciusi előadásra megváltott jegyek automatikusan érvényesek az október 11-ére meghirdetett pótelőadásra.

Amennyiben az új időpont Önnek nem megfelelő és online vásárolt jegye árával támogatná a Zichy Szín-műhely alkotóit és munkásságát, kattintson a lenti gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot 2020.08.04-ig. #neváltsvisszajegyet.Köszönetképp azon nézőinknek, akik megvásárolt jegyük áráról lemondva támogatják alkotómunkánkat, Csukás István: Utazás a szempillám mögött című előadásunk hanganyagából és dalaiból összeállított CD lemezt adunk ajándékba./p>

Ahol van pótelőadás időpont, ott a jegyek automatikusan az új időpontra érvényesek, amennyiben az új időpont Önnek nem megfelelő online jegye árának visszatérítését kérheti az alábbi űrlapon. Visszaváltási kérelmét 2020.08.04-ig tudja leadni.

Ha az új időpont Önnek nem megfelelő online jegye árának visszatérítését kérheti az alábbi űrlapon. Visszaváltási kérelmét 2020.08.04-ig tudja leadni.

Jegyirodában vásárolt jegyek esetén kérjük ide kattintva jelezze visszaváltási igényét 2020.08.04-ig.

Beyond the event
Jegy.hu Blog

Interesting facts, reviews and interviews to get ready for the experience!

Zapisz się na newsletter

Otrzymuj powiadomienia o najnowszych wydarzeniach!

Drodzy Kupujący,

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept