A Zichy Szín-Műhely közleménye

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a Zichy Szín-Műhely több előadása a koronavírus-veszélyhelyzet miatt új időpontban kerül megrendezésre. Ahol új időpont nincs megadva azok az előadások sajnos nem lesznek pótolva, az ezzel kapcsolatos teendő a táblázat alatt olvasható.

Az eddig közzé tett előadások:

Helyszín Előadás címe Eredeti időpont Új időpont Státusz
Hatszín Teátrum Utazás a szempillám mögött 2020.03.29.   2020.10.11. 15:00 Dátumváltozás

Az elmaradt márciusi előadásra megváltott jegyek automatikusan érvényesek az október 11-ére meghirdetett pótelőadásra.

Amennyiben az új időpont Önnek nem megfelelő és online vásárolt jegye árával támogatná a Zichy Szín-műhely alkotóit és munkásságát, kattintson a lenti gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot 2020.08.04-ig. #neváltsvisszajegyet.Köszönetképp azon nézőinknek, akik megvásárolt jegyük áráról lemondva támogatják alkotómunkánkat, Csukás István: Utazás a szempillám mögött című előadásunk hanganyagából és dalaiból összeállított CD lemezt adunk ajándékba./p>

Ahol van pótelőadás időpont, ott a jegyek automatikusan az új időpontra érvényesek, amennyiben az új időpont Önnek nem megfelelő online jegye árának visszatérítését kérheti az alábbi űrlapon. Visszaváltási kérelmét 2020.08.04-ig tudja leadni.

Ha az új időpont Önnek nem megfelelő online jegye árának visszatérítését kérheti az alábbi űrlapon. Visszaváltási kérelmét 2020.08.04-ig tudja leadni.

Jegyirodában vásárolt jegyek esetén kérjük ide kattintva jelezze visszaváltási igényét 2020.08.04-ig.

Beyond the event
Jegy.hu Blog

Interesting facts, reviews and interviews to get ready for the experience!

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

Dear Customer,

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept