• Kovács Kati Symphonic Live - Az Életmű koncert

  Pécs, Szombathely, Salgótarján, Szolnok, Budapest

  Az énekesnő idén tölti be 75. születésnapját. Ez az esztendő e jubileum jegyében telik a művésznő és népes rajongótábora számára.

  More...
 • Melyiket a kilenc közül?

  Művészetek Háza Gödöllő, Színházterem

  Jöjjön el Gödöllőre és nézze meg családjával Jókai Mór megható karácsonyi történetét. Ünnepi hangulat zenével, átéléssel, hogy együtt hangolódjunk a karácsonyra.

  More...
 • Zséda – Miattad Karácsony

  Budapest Kongresszusi Központ

  Mesés látvány, ünnepi hangulat, profizmus és elegancia, Zséda Karácsonyi Koncertjén. Ahol régi kedvencek és meglepetések is várják a közönséget.

  More...
 • FENYŐ ÜNNEP - Fenyő Miklós koncert Aréna 2019

  Papp László Budapest Sportaréna

  December 27-én pénteken 20 órától mindenkit szeretettel vár Fenyő Miklós az Arénába, hiszen Fenyő nélkül nincs karácsony.

  More...
 • Gyilkos Ballada - Rock-Musical

  Átrium

  Bedarálják e a szerelmet a hétköznapok? Lehet e két férfit szeretni? Hogyan lesz a szerelmi háromszögből egy kinyomozhatatlan bűnügy? Kompromisszumok, árulások, férfi becsület és fékezhetetlen vágyakozás élő Rock-zenekarral.

  More...
 • Porgy és Bess

  Erkel Színház

  George Gershwin, DuBose és Dorothy Heyward, és Ira Gershwin története a dél-karolinai Charleston egyik fekete közösségének vidámsággal, imádsággal, munkával és erőszakkal teli életét mutatja be.

  More...
 • Ausztria U21 - Magyarország U21

  Puskás Aréna

  November 18-án ismét megcsodálhatjuk belülről az új Stadiont! Gera Zoltán szövetségi edzőként vezeti az U21-es válogatottat Ausztria ellen.

  More...

Event listings

9,211 events 5,057,132 available tickets

Suggestions


Idén lesz 10 éve, hogy Madarász Gábor zenéjével és Szabó Ági versével megszületett a dal, amelyet Csondor Kata előadásában ismert és szeretett…

IGAZÁBÓL KARÁCSONY - SZIMFONIKUS KONCERTSHOW

Papp László Budapest Sportaréna

A Budafoki Dohnányi Zenekar a tavalyi hagyományteremtő bevezetés után idén december 28-án is „igazából megünnepli a karácsonyt”!

Társasjátékok Ünnepe és Társasjátékvásár

Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont

8. alkalommal kerül megrendezésre a modern társasjátékok iránt érdeklődők országos fesztiválja. Több mint 1000 kipróbálható társasjátékkal és extrém akciókkal várják az érdeklődőket.

 

Egy csepp séta, egy csepp múlt, egy csepp bor… Légy részese egy borsétának a budai Várnegyed nyugati pincerendszerében!

A 166 éves Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara várja Önt is a Vigadóban december 1-én Fejes Krisztinával, Dénes Istvánnal, Kállai Ernővel.

Magyar-Amerikai est - a Talamba és a Hot Jazz Band koncertje

Kossuth Művelődési Központ - Cegléd

Az Artisjus-díjas Talamba Ütőegyüttes és a Kossuth-díjas Hot Jazz Band különleges hangzásában megelevenedik a Broadway és pesti flaszter fantasztikus világa.

 

Az Amadinda és Presser Gábor hagyományos óévbúcsúztató–újévet köszöntő hangversenye. Vendégek: Karácsony János, Födő Sándor

APOSTOL 50 jubileumi koncert

Papp László Budapest Sportaréna

2020-ban öt évtizedes fennállását ünnepli az Apostol együttes. A jeles jubileumot egy nagykoncert keretében, a közönséggel együtt ünneplik meg 2020. március 20-án.

A magyarországi film-bemutató 40. évfordulója alkalmából a The Fans Strike Back - CSILLAGOK HÁBORÚJA KIÁLLÍTÁS - egyedülálló díszletében életre kel a Csillagok…

 

Beyond the event
Jegy.hu Blog

Interesting facts, reviews and interviews to get ready for the experience!

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

Dear Customer,

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept