Program


Mámoros dallamok-1 este 2 páros /Bereczki Zoltán-Szinetár Dóra -Nika-Kökény Attila/zenekaros koncert

Mámoros dallamok-1 este 2 páros /Bereczki Zoltán-Szinetár Dóra -Nika-Kökény Attila/zenekaros koncert

Négy nagyszerű művész egy koncerten. Két páros egy estén. Akárhogy fogalmazunk, igazi különlegességnek ígérkezik a mÁmoros dallamok című produkció, mellyet 2013. Augusztus 3-án Balatonfüreden mutat be Bereczki Zoltán, Szinetár Dóra, Nika és Kökény Attila.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2013. augusztus 3. szombat, 21:00

Egyedülálló koncert előtt áll a négy művész. Szólóban, duóban már számtalanszor láthattuk, hallhattuk őket, hatalmas népszerűségnek örvendenek, ezúttal azonban kvartetté álltak össze, így énekelenek mÁmoros Dallamok című koncertjükkel. Többféle variációban állt már színpadon pályája során Bereczki Zoltán, Szinetár Dóra, Nika és Kökény Attila, ez lesz azonban az első alkalom, hogy négyesben szerepelnek együtt. Természetesen kihasználva a létszámot, különféle felállásban szólalnak majd meg az énekesek. Szólóik mellett felcsendülnek duettek, tercettek, valamint kvartettek is.
A koncerten rengeteg meglepetésre számíthatnak a nézők, teljesen új műsorral készülnek a művészek. Többek között lesz pop, swing, latinos dallamok, hatalmas világslágerek és még sok más. A művészeket Balatonfüreden egy fanatsztikus zenekar kíséri, Juháasz Attila zongorista, Csoszár Ferenc gitáros, Studniczky László basszuzsgitáros, Balogh László dobos, Samu István gitáros. Igazi zenei csemegének ígérkezik a mÁmoros Dallamok koncert, ahol mindenki talál majd kedvére valót!


Rossz idő esetén a Sportcsarnokban kerül megrendezésre.

Kapunyitás: 20:00 óra

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

AZAHRIAH TRIPLÁZIK A PUSKÁSBAN!

Kövess minket!


További ajánlataink


NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

Fejes Endre - Presser Gábor: Jó estét nyár, jó estét szerelem

Pesti Magyar Színház, Sinkovits Színpad

A Jó estét nyár, jó estét szerelem a magyar zenés színházi irodalom egyik legkülönlegesebb, egyben legsikeresebb darabja. Ősbemutatója óta igazi…

10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben az EDDA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!