Program


Elvis Country Tour 2009 Hungary
4

Elvis Country Tour 2009 Hungary

Az Első Magyar Rock & Roll Varieté Színház 2009-ben megalkotta az Európában is egyedülálló "Elvis Country Tour-t "! A két felvonásos, humorral-színművészettel fűszerezett, minden korosztálynak és rétegnek élményt nyújtó zene-kultúrtörténeti feldolgozás, hol autentikusan, hol pedig kreatív újításokkal gördül végig a KIRÁLY karrierjének legfontosabb állomásain.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2009. november 21. szombat, 19:00

Az élőzenés nagyprodukcióban, a nagysikerű Made in Hungária című darabban, musical énekesből R&R zenésszé is avatott Miller Zoltán mellett, a Vocal Idiots társulat, Elvis by Fly és a Roll"skate Boogie nagyzenekar vezetik fel a tökéletes Elvis illúziót, a Skóciából hazánkba érkező Elvis Presley imitátor Európa Bajnokot, Rob Kingsley-t.

Napjainkban nagyon sok Elvis imitátor és előadó munkálkodik a világban, így megtalálni a legjobb előadót, aki magas színvonalon utánozza Elvist, az nagyon nehéz feladat. Ezért lett Rob Kingsley egy ilyen professzionális szórakoztató, aki éveken keresztül tanulta Elvis stílusát, és így a csúcsra jutott az európai Elvis-Imitátorok között, mivel megnyerte a 2008-as Európa bajnokságot, ami jelenleg az elérhető legnagyobb elismerés napjainkban. Rob egy igazi "világklasszis" előadó, számos sikeres előadást/megjelenést tud már a háta mögött a világ minden táján, beleértve Rádiós és TV-s szerepléseket is. Az ő előadásainak sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy az őszinte közönségétől megkapta a valaha élt „Legnagyobb Előadó & Szórakoztató” címet. Az is emeli a hitelességét, hogy fellépő ruháit attól a BK Enterprises & Gene Douchette cégtől importálja az USA-ból, aki egy volt Elvis ruhatervezői közül.

Miller Zoltán színművész: Színész, énekes. 1973. december 10.-én született Budapesten. Édesanyja Dobránszky Zsuzsanna operaénekesnő, édesapja Miller Lajos Kossuth és Liszt-díjas operaénekes. Az óbudai Martos Flóra Gimnáziumban érettségizett, 1992-ben jelentkezett a Gór Nagy Mária Színitanodába. 1993 júniusában debütált a budapesti Arany János színház a mostani Új-színház színpadán. Azóta tartó töretlen pályafutása során,mintegy 30 főszerepet játszott el. 2007-ben a Csináljuk a fesztivált című műsor (MTV1, nézettsége 1,2 millió fő) második szériájának győztese és azóta rendszeres fellépője. A K-TM Produkciós Iroda Kft. felkérésére, szerepet vállalt az Első Magyar R&R Varieté Színház Produkcióiban.

Jegyárak a budapesti előadásra:
8900 forint (kiemelt VIP kategória)
4900 forint
3900 forint
VIP kategória: A VIP jegy magában foglalja a legjobb nézőtéri helyeket,+ ELVIS ajándékcsomag és egyéb meglepetés termékek, 4500 forint értékben!

Jegyárak a vidéki előadásokra:
7500 forint (kiemelt VIP kategória)
4500 forint
3500 forint
VIP kategória: A VIP jegy magában foglalja a legjobb nézőtéri helyeket,+ ELVIS ajándékcsomag és egyéb meglepetés termékek, 4500 forint értékben!

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Kövessen minket!


További ajánlataink


KONCZ ZSUZSA 2024 Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára. A koncert címe…

A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!