Program


Vive la France! - Piaf 100
2

Vive la France! - Piaf 100

Vive la France! – Piaf 100
Szimfonikus filmzene-koncert
Premier

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. július 23. csütörtök, 20:00

A James Bond 60 és a Filmzene a világ körül filmzene-koncertek után idén francia tematikával folytatjuk a nagysikerű sorozatot. A Vive la France! szimfonikus filmzene-koncert a francia mozi, valamint a Franciaországról szóló filmek és filmzenék előtt tiszteleg.

A programban olyan jól ismert, Oscar-díjas zeneszerzők slágerei szerepelnek, mint a David Leannel együtt dolgozó Maurice Jarre (Arábiai Lawrence, Doktor Zsivágó), Michel Legrand (Cherbourgi esernyők) vagy Alexandre Desplat (Benjamin Button különös élete). A válogatásban Párizs szépségeiről szóló filmek (Parfüm: Egy gyilkos története, A da Vinci-kód), francia musicalek (Nyomorultak, Miss Saigon), az örökérvényű A Profi c. film vagy a Moulin Rouge dalai is megjelennek.

A koncert csúcspontjaként külön tematikus blokkban emlékezünk meg a 100 éve született Edith Piafról. Az est külföldi sztárvendége az egyik legnépszerűbb francia énekesnő, Élodie Frégé Piaf-dalokkal tiszteleg a valaha élt legnagyobb francia énekesnő emléke előtt. A fiatal, bájos dalszerző és sanzonénekesnő a Magyarországon is ismert Nouvelle Vague zenekar egyik énekesnője, a közönség igazi kedvence, aki először lép fel a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Gájer Bálint - vagy ahogy sokan a TV2 műsorából ismerhetik -, a swing hercege minden embert táncra perdít zenéjével. Ő mai magyar swing'n'pop zenei stílus meghonosítója és vezéralakja. Olyan színpadi tapasztalatot tudhat maga mögött, ami a legnagyobb előadókkal kel versenyre. Tehetségét nem csak rajongói éltetik, hanem a szakma azon díjazásai is, amelyeket fiatal kora és karrierje ellenére magáénak tudhat.

Veres Mónika négyévesen már a Magyar Rádió szignálját énekelte, tagja volt az Operaház gyermekkórusának, és még a tizenötöt sem töltötte be, mikor megnyerte első díját egy külföldi fesztiválon. 1996-tól kezdődően három év alatt több mint 200 alkalommal szerepelt különböző rendezvényeken. Azóta a Fonogram-díjtól az Emerton-díjig majd' minden fontosabb elismeréssel megjutalmazták, színpadra lépett az ország legnevesebb zenészeivel, és több száz slágerhez kölcsönözte hangját vokalistaként. Az egykori bájos kislány, aki csak annyit kért: "papa, ne félts", már felnőtt, és igazi dívaként aratja sikereit immár szóló énekesnőként.

Sztárvendég: Élodie Frégé, Gájer Bálint és Veres Mónika Nika
Közreműködik: Budapest Symphony Orchestra
Vezényel: Nic Raine
Ötlet és koncepció: Hubai Gergely
Producer: Bán Teodóra

A Szabad Tér Színház produkciója.

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Kövessen minket!


További ajánlataink


MAGYAR MENYASSZONY

Magyar Nemzeti Múzeum

Hogyan változott a nők szerepéről alkotott képünk az elmúlt 500 évben? Találja meg saját válaszát a Magyar Menyasszony című kiállításon!

TAP FACTORY TOUR 2024

Erkel Színház

Egy fergeteges, látványos, magával ragadó show... ez a Tap Factory! A Stomp és a Blue Man Group legjobb hagyományainak és…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!