Program


Vérrel írva - interaktív krimiszínház Kovács Noémi íróval
4

Vérrel írva - interaktív krimiszínház Kovács Noémi íróval

A Szöveg Színház bemutatja új kezdeményezését az Interaktív Krimiszínházat, amelyben Kovács Noémi krimiíróval, az Athenaeum Kiadó új felfedezettjével játékosan nyerhetnek a nézők. A döntések játékában jó emberismerő képesség, megérzés, logikus gondolkodás, kiváló érzékek, vagyis igazi nyomozói véna szükséges a győzelemhez.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2013. december 28. szombat, 16:00

Egy holttestre bukkanunk a könyvesboltban. Az Athenaeum Kiadó krimiírójának segítségével kell kiderítenünk, ki a tettes. A feladat egyszerűnek látszik, pedig nem az. Vajon ki ölte meg az ékszerészt? A fiatal felesége? A neje volt férje? Az ismeretlen férfi, akit mindenhol az áldozat közelében láttak? Esetleg rablótámadás történt? Vagy valaki más? És mi lehetett az indíték? Aki erre rájön, nem csak az ajándékkal gazdagodik, hanem a felejthetetlen élmény mellett beleshet egy igazi krimiíró csavaros gondolataiba és egy valóságos nyomozó mindennapi döntéseibe is.

A szerzőről:
Kovács Noémi neve nem ismeretlen a hazai médiában, dolgozott szerkesztő-riporterként, műsorvezetőként és adásrendezőként több hazai tévécsatornánál (MTV, TV2, ATV), főmunkatársa volt többek között a Tetthely című bűnügyi magazinnak. Jelenleg a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola tanára, és a Sikeradó Multimédia tulajdonos-főszerkesztője. Első regénye, a Lélekölő is valós hazai bűnügyeken alapszik, létező karaktereket idéz meg, nem mellesleg páratlanul fordulatos krimi, tele kulisszatitkokkal a kriminalisztika világából.
Az Athenaeum Kiadónál megjelent műve: Lélekölő (2013)

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Kövessen minket!


További ajánlataink


KONCZ ZSUZSA 2024 Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára. A koncert címe…

A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!