Program


UNIQA Lovas Világkupa

UNIQA Lovas Világkupa

A Papp László Budapest Sportarénában – nemzetközi versenyek, szórakoztató show-műsorok keretében – rendezik a Fogathajtó Világkupát.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. november 29. vasárnap, 8:00

Starthoz áll Ijsbrand Chardon (NED) a négyesfogathajtó-király, négyszeres egyéni- és nyolcszoros csapatvilágbajnok. Háromszoros Európa-bajnok.
Theo Timmerman (NED) Izsákon egyéniben és csapatban Európa-bajnok, kétszeres csapatvilágbajnok.
Daniel Schneiders (GER) a fedeles versenyek újonca. Nem úgy a ponifogathajtásban: a 32 éves hajtó póni egyéni- és csapatvilágbajnok. A civil életében patkolókovács. Edzője a kétszeres világbajnok ausztrál Boyd Exell.

A magyarok közül a világbajnok, háromszoros Eb-érmes Dobrovitz József, a fedeles versenyek sikeres szereplője indul; a 2011. évi Fedeles Világkupa döntőjében elért 2. helye a legjobb „fedeles hajtói” közé emelte. Újoncunk ifj. Dobrovitz József – minden idők legfiatalabb „fedeles” hajtója – kétszeres csapat Eb-érmesként lép fel az Arénában. Ők ketten Budapest előtt még Veronában és Stuttgartban, végül Mechelenben ülnek bakra.
A budapesti „szabadkártyás” helyek még nyitottak.

Nyolc helyszínen, még további öt világsztár Boyd Exell (AUS), Koos de Ronde (NED), Michael Brauchle (GER), Georg von Stein (GER), Thomas Eriksson (SWE) indul.

A 13. szezonját kezdő FEI Világkupa sorozatnak – Budapest mellett – még Hannover (GER), Verona (ITA), Stuttgart (GER), Stockholm (SWE), Genova (SUI), London (GBR), Mechelen (BEL) és Leipzig (GER) ad otthont.

A kiírás szerint a világ tíz legeredményesebb fogathajtója küzd a világkupáért. Közülük a hat legjobb jövő év februárjában Bordeuxban (FRA) a döntőben találkozik. Az elmúlt évben Koos de Ronde győzött. Előtte Boyd Exell „zsinórban” négyszer diadalmaskodott. Lesz-e címfosztás? Egyáltalán ki jut el addig?

A fedeles verseny a „szabadtéritől” merőben eltérő – más világ. Itt csak bravúr árán lehet győzni. Gyors, fordulékony, a fény- , hang- és tüzijátéktól, a közvetlen közel szurkoló, tomboló közönségtől nem félő, „fedeles specialista” lovak startolhatnak a siker reményében.
 

Ajánlatunk


Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt, aminek állításait nem hajlandó visszavonni.

Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel, mint ahogyan nekiáll egy az egyben feldolgozni egy klasszikus Talking Heads-albumot. Hatalmas és befolyásos zenei és emberi nagyság - látni és hallani kell!

Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

Kövess minket!


További ajánlataink


Habana Social Club - Búcsú turné

Országosan

Las Vegas előtt még egy utolsó koncert turné Európában. - A HABANA SOCIAL CLUB zenekar Chavez Alberto Reyessel és a…

Napfonat koncert Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Az idei első koncertet a Várkert Bazár szabadtéri színpadán egy különleges energikus, ütős hangszerekkel kiteljesedő női a cappella együttes, a…

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!