Program


THE SHOW - A tribute to ABBA

THE SHOW - A tribute to ABBA

ABBA
40 éve töretlen siker
A jubileumi szuperkoncert Magyarországon is lesz!
ABBA – THE SHOW – a tribute to ABBA

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2014. december 28. vasárnap, 19:00

Szinte már hagyományként tekinthetünk az ABBA – The Show produkció magyarországi fellépéseire, hiszen az elmúlt 5 év alatt 2 alkalommal is tiszteletét tette nálunk ez a csapat, de azt már bizonyára kevesebben tudják, hogy idén vagyis 2014. december 27 és 29 közötti 3 koncert egy jubileumi előadássorozat része lesz.

2014. december 27. – Budapest – SYMA csarnok
2014. december 28. – Győr – AUDI Aréna Győr
2014. december 29. – Szeged – Városi Sportcsarnok

Minden idők legnagyobb Abba Show budapesti koncertjének a SYMA csarnok ad majd otthont. Bár Magyarországon is óriási rajongótábora van az együttesnek, a téli időpontok miatt nem pályázhatunk majd „legtöbben voltak koncert” címre. Ez a képzeletbeli trófea ugyanis jelenleg Sao Paolo városa (Brazília) tulajdona, ahol közel 70 000 ember tombolt egyszerre a koncerten. A tribute zenekar tagjai büszkén mondhatják el magukról, hogy az elmúlt 10 évben, mind az 5 kontinensen jártak már és 38 országban énekelték már el a kedvenc ABBA dalainkat. Azt is mindenképpen érdemes megemlítenünk, hogy az ABBA volt az a zenekar, amelynek lemezeiből 380 millió (igen jól olvassák) 380 millió példányt adtak el a világon, ami annyit jelent, hogy minden 5-dik embernek van egy ABBA lemeze. Az Abba Tribute Show elénk varázsolja a svéd popszenzációt: a melódiák, a hangzás, a megjelenés és az atmoszféra hamisíthatatlanul Abba. Nincs még egy olyan zenekar, amely így tudná ötvözni az életörömet, a romantikát és a szexepilt! És ez az együttes az Abba! Az Abba The Show tribute to ABBA sikerére garanciát jelentenek a fellépő zenészek. A Show középpontjában Katja Nord (alias Anni-Fried) és Camilla Dahlin (alias Agnetha), a két svéd énekesnő áll, akik a nagy példaképek nyomdokán haladva eredeti hangzásukban tudják megszólaltatni az Abba slágereket. Az énekeseket a Londoni Nemzeti Szimfonikus Zenekar 10 tagjából álló szimfonikus zenekar kíséri. A világon ez az egyetlen Abba show, ahol sztárvendégként színpadra lép az eredeti Abba zenekar két tagja is, a szaxofonos Ulf Andersson és a gitáros Mats Ronander. 2014.-ben, tehát biztosak lehetünk, abban, hogy a 40 éve az Eurovíziós dalfesztivál is megnyerő Svéd popcsapatot képviselő ABBA – THE SHOW a tribute to ABBA produkció jubileumi koncertje egy felejthetetlen élménnyel gazdagít Bennünket! A két ünnep között nem is lehet jobb program, mint velük együtt énekelni az ABBA slágereket! Szóljon tehát a Money, Money, Money, a Mamma Mia, a Waterloo, a Dancing Queen, a Super Trouper….és a többiek!!!

Ajánlatunk


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Paul és Corie friss házasok, a fiú konzervatív, ambiciózus ügyvéd, a lány romantikus és igazi szabad lélek. Az első, tökéletes…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!