Program


Sziget Fesztivál  / -1. NAPIJEGY - Aug. 10. - Robbie Williams

Sziget Fesztivál / -1. NAPIJEGY - Aug. 10. - Robbie Williams

Breaking: Robbie Williams a Szigeten
Friss és bombasztikus hír a Sziget háza tájáról: Európa legjobb fesztiváljának “Mínusz Egyedik” napján, azaz augusztus 10-én a világ egyik legmenőbb popsztárja, Robbie Williams lép színpadra az Óbudai szigeten. A brit fenegyerek a Let Me Entertain You címre keresztelt turnéjával érkezik a Szigetre.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. augusztus 10. hétfő

Talán Robbie is hallotta, hogy a Sziget Európa legjobb nagyfesztiválja és erről nem szabad lemaradni. Vagy igen, vagy nem, de az biztos, hogy augusztus 10-én a Sziget Fesztiválköztársaság idei “Mínusz Egyedik” napján a Szabadság Szigetének központi Nagyszínpadán lép fel a világ pop-szcénájának egyik legnagyobb sztárja. Robbie Williams, aki eddigi turnéin rendszeresen stadionokat töltött meg, most végre néhány fesztiválkoncertet is bevállalt, így a Sziget közönsége az elsők közt élvezheti a legnagyobb RW slágereket egy speciális hangulatú közegben.

“Nem könnyű eleget tenni a Sziget változatos zenei ízlésű közönségének, vagy a hazai és a nemzetközi közízlés közti különbségeket áthidalni, de azt biztosan kijelenthetjük, hogy Robbie Williams egyaránt megasztár az itthoni és külföldi közönség szemében is” – mondta Gerendai Károly.

Robbie-nak eddigi szóló karriere során összesen 11 nagylemeze jelent meg, az ezekhez kapcsolódó turnéival szépen fokozatosan az egész világot meghódította, nem mellékesen 17 BRIT Awards-ot is bezsebelve. 2006-ban – a mai napig rekordnak számító – 1,6 millió jegyet sikerült eladnia mindössze egy nap alatt, de az ő nevéhez fűződik a legnagyobb létszámú szabadtéri koncert is: három este alatt összesen 375 000 néző látta őt Knebworth-ben

A főszervező elmondta: gondolva arra, hogy hetijegyesek is szépszámmal érkeznek majd, mindösszesen 25.000 napijegyet adnak ki a „Mínusz Egyedik” napra. „Ebből az első 10.000 darabot „early bird” áron, 18.000 forintért - egy átlagos Sziget nap helyszíni napijegy áráért - lehet megkapni” – adta hírül a főszervező.  Azután 20.000 forint lesz a jegy erre a napra… a készlet erejéig. „A hetijegyeseknek pedig „ajándék” ez a koncert, hisz’ a hétnapos bérlet erre a napra is érvényes” – tette hozzá Gerendai. Mi több, további koncerteket is ígérnek aznapra a szervezők.

Ajánlatunk


musical két részben

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

ANDREA BOCELLI - RÁADÁS! Szép

MVM Dome

A nagy érdeklődésre való tekintettel, Andrea Bocelli az immár teltházas november 23-i koncertje után november 24-én is fellép az MVM…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!