Program


SWING WITH ME - TAKÁCS NIKOLAS

SWING WITH ME - TAKÁCS NIKOLAS

2014 Takács Nikolas éve volt. A naptára már tavasszal megtelt egész évre, a kívánságműsorokban a mai napig küldik egymásnak a szerelmesek februárban debütált dalát, és sorra érkeznek az elismerő felkérések az országhatáron túlról is. Közben elkészítette legújabb lemezanyagát is in Time címmel melyet két kislemezre bontva jelentetett meg digitálisan.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2014. december 28. vasárnap, 20:00

Nikolas kitartó és áldozatos munkával ért fel a csúcsra, de azt is tudja, hogy a sikert nemcsak magának és csapatának köszönheti, hisz rajongói nélkül mindez mit sem érne.

December 28-án egy olyan előadásra invitálja közönségét, amilyet korábban sosem láthattak. A Magyar Virtuózok Kamarazenekarral közös, exkluzív produkciója mindössze egyetlen alkalommal kerül színpadra: a másfél órás Swing with Me koncerten Nikolas legismertebb dalai mellett világslágerek kapnak a '30-as éveket idéző új köntöst.  

Lepje meg magát és szeretteit egy ünnepi időutazással, hisz az élmény az egyetlen olyan ajándék, ami örökké emlékezetes marad!

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Kövess minket!


További ajánlataink


Vígszínház jegyelővét!

Vígszínház, Pesti Színház, Házi Színpad

Elindult a jegyértékesítés a Vígszínház 2024. júniusi előadásaira!

ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!