Program


St.Martin & Syrinx Lemezbemutató Jubileumi Koncert
3

St.Martin & Syrinx Lemezbemutató Jubileumi Koncert

A legnagyobb megtiszteltetés egy előadónak, nekem, a közönség közvetlen közelében lenni.
Láttam már könnyesszeműt, vidámat és lelkendezőt, idősebbet, fiatalt. Véleményeket formálnak, a legfrissebb koncertélményüket beültetve saját, akár meghökkentő, olykor rózsaszín mesevilágukba.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2013. december 28. szombat, 19:00

Részese lettem életének! Beillesztett az egyik epizódjába, ahol rangos helyet kapva, élete színes galériájában találhatom magam. Mily szép, ahogy pár mondatban közli friss, olykor megsárgult emlékképeit, a múltból előcsalva! Sokszor meghatódva mesél, immáron beleszőve az elhangzott muzsika hozzá kapcsolódó történetét, aktualizálva a hasonlót, lehet gyermekkorából és persze lehet, akár élete meghatározó pillérpontjait. Jó velük, önökkel, jó veletek megélni elveszett, vagy talált hangulatfoszlányokat, színezve a kifestőnek készült, előrajzolt mesegrafikát! Már több, mint húsz éve fogom ecsetként hangszerem és hol kontúrokként, néha teljes színpalettát felvonultatva festem bele magam a nagyérdemű életképeibe. Hangoskép szakszofonommal, ecsetformàra markolt kotta fest dúdolni való szólamot, a negyed, nyolcad, tizenhatodokból és egy-egy cseppnyi csend, amit a pánsíp titokzatos hangja előtt hall a koncertlátogató, lemezhallgató.

Ünnepeljük együtt az idén, december 28-án szombaton, ezt az estet, amit ezennel a legújabb lemezem hanganyagával, főként pánsípos dalokkal és persze
az elmaradhatatlan szakszofonok ismerős hangzásával szeretnék fűszerezni!
Az est házigazdája a páratlanul jó humorú, közönségkedvenc, általam is nagyra értékelt kedves barátom, a Jázsai Mari - díjas színész, Straub Dezső!

Meglepetés vendégek, előadók, szimfonikus zenekar és még sorolhatnám!

Aki nem jön el, hiányozni fog!

St.Martin

Ajánlatunk


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

Kövess minket!


További ajánlataink


Barabás Lőrinc Quartet & Sena Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti zenei élet egyik meghatározó szereplője. Ezen az estén az Irie Maffiából ismert énekesnővel,…

Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

A Jóbarátok egyik írójának komédiája rengeteg humorral mutatja be az emberi játszmák változatos és hol vérre menő, hol röhejes természetrajzát.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!