Program


SNÉTBERGER ZENEI TEHETSÉG KÖZPONT ÉVZÁRÓ KONCERTJE

SNÉTBERGER ZENEI TEHETSÉG KÖZPONT ÉVZÁRÓ KONCERTJE

Fellépnek a központ legkiemelkedőbb tehetségű diákjai, Snétberger Ferenc közreműködésével. Vendégművészként Paolo Vinaccia-t és Tony Lakatost köszönthetjük a színpadon.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2014. május 3. szombat, 19:30

Valódi sikertörténet a 2011-ben, Snétberger Ferenc Berlinben élő Liszt-díjas gitárművész kezdeményezésére létrejött, és az ő szakmai irányításával működő zenei tehetségközpont eddigi működése.
Az évente hatvan tehetséges, elsősorban roma származású és hátrányos helyzetű fiatalnak lehetőséget adó központban a magas szintű képzésnek köszönhetően minden adott ahhoz, hogy a muzsikusi pályára lépve a megélhetésre és a megbecsülésre is esélyt kapjanak a 12–20 éves fiatalok.
A felsőörsi táborban olyan neves tanárok tanítják a hangszeres játékot, zenekari gyakorlatot, zeneelméletet, mint László Attila, Lukács Miklós, Farkas Rózsa, Oláh Tzumó Árpád, Lamm Dávid, Rozsnyói Péter, Barcza Horváth József, Mohay András, ifj. Balázs János, Lakatos György, továbbá kiemelkedő nemzetközi hírű vendégelőadók, mint Paolo Vinaccia, Tony Lakatos vagy Roby Lakatos; s természetesen maga Snétberger is részt vesz az oktatásban.
A tehetségközpont működésének sikerét már megtapasztalhatták, akik 2012 márciusában ellátogattak a Művészetek Palotájába, amikor az első évfolyam legtehetségesebb fiataljai játszottak együtt tanáraikkal, és kiválóan helyt álltak a Nemzeti Hangversenyterem színpadán.
Később a 2013. januári Jazz Showcase-en a Farkas József Trió kapott lehetőséget a fellépésre, a múlt év áprilisában pedig a Thália Színházban zárták a második évfolyam diákjai a tanévet. Ez alkalommal pedig már a harmadik évfolyam zárókoncertjére kerül sor a Zeneakadémia Nagytermében.
Rendező:Snétberger Zenei Tehetség Központ, Zeneakadémia Koncertközpont

Jegyár: 9 900 (támogatói jegy), 4 900, 3 900, 2 900 Ft

Ajánlatunk


Zenés Kalandtúra – musical két részben-

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Kövess minket!


További ajánlataink


ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!