Program


ROGER  HODGSON, a Supertramp legendás énekese, dalszerzője
7

ROGER HODGSON, a Supertramp legendás énekese, dalszerzője

ROGER HODGSON, a Supertramp legendás énekese és dalszerzője először Magyarországon!
„Breakfast in America” Turné 2015

Felhívjuk a jegyvásárlók figyelmét, hogy a várba meghirdetett koncertek rossz időjárási viszonyok esetén a Veszprém Arénában kerülnek megrendezésre. Ebben az esetben a módosult helyszínen a jegyek nem feltétlenül ugyanoda szólnak, mint az eredetileg kiválasztott ülőhelyek.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. július 15. szerda, 21:00

A VeszprémFest nyitónapján, 2015. július 15-én Roger Hodgsont, a Supertramp társ-alapítóját köszönthetjük Veszprémben, aki a „Crime of the Century” album megjelenésének 40. évfordulója alkalmából európai turnét tervez. A „BREAKFAST IN AMERICA” turné lehetőséget teremt közönségének, hogy újra átélje a Hodgson és a Supertramp teremtette varázslatos hangulatot.

Hodgson, a legendás Supertramp dalszerzője és szövegírója, az 1969-ben létrejött progresszív rock zenekar társalapítója. A rajongók között csak „arany évekként” emlegetett időszakban Roger volt az együttes vezéregyénisége, a Supertramp - 60 millió példányt is meghaladó eladott albummal - ekkor vált világhírű jelenséggé. Roger írt, énekelt, és olyan, a mai napig mércét jelentő rock alkotások kapcsolódnak hozzá, mint a "Breakfast in America," "Give a Little Bit," "Take the Long Way Home," "The Logical Song," "Dreamer," "It's Raining Again," "School," és "Fool's Overture."

Négytagú zenekarával Roger Hodgson az általa írt, majd a Supertramppel felvett legnagyobb slágereit adja elő további klasszikusnak számító darabokkal, mint pl. a "Child of Vision," "Hide in Your Shell," "Sister Moonshine," és az "Even in the Quietest Moments,", emellett szóló albumának kedvenceit játssza - "Only Because of You," "Lovers in the Wind," "Had a Dream," és "In Jeopardy"; ezek közül számos megtalálható a Classics Live címen legutóbb megjelent CD-jén is.                                          

Összekapcsolva a generációkat, Hodgson a baby boom korszak szülötteit visszaröpíti fiatalságuk idejébe, míg a fiatalabb nemzedéknek megmutatja, miért is maradhattak fent a mai napig ezek a szívből jövő dalok. És valóban, idén a „Crime of the Century” album 1974-es megjelenésének 40. évfordulóját ünnepeljük. Hodgson a koncerten előadja az albumról mind a négy dalát, melyben közreműködött: a "School,"-t, a "Hide in Your Shell,"-t, az "If Everyone Was Listening"-et és a halhatatlan klasszikus "Dreamer"-t, amely meghozta a nemzetközi sikert a Supertramp számára, a „Crime of the Century” albumot a listák élére röptetve.

 „Az évek alatt végig azt gondoltam, hogy Supertramp rajongó vagyok, miközben tulajdonképpen Roger Hodgson rajongója voltam és vagyok. Micsoda show! WOW – ez minden, amit mondani tudok.” – David Wild, a Rolling Stone szerkesztője

További információk a fellépőről:

www.RogerHodgson.com

www.Facebook.com/RogerHodgson

www.Twitter.com/RogerHodgson

www.Youtube.com/RogerHodgson

www.Instagram.com/RogerHodgson

Youtube linkek:

Breakfast in America

Give a Little Bit

Take the Long Way Home

The Logical Song

Dreamer            

It's Raining Again

School

Fool's Overture

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!