Program


OMEGA ORATÓRIUM
3

OMEGA ORATÓRIUM

Az Omega együttes története során széles tömegeket mozgatott meg itthon és külföldön egyaránt. A rockzene hevülete talán a 70-es években volt a legerősebb, nem véletlenül esik erre az időszakra az Omega legfényesebb korszaka is. Az elmúlt években szimfonikus feldolgozások születtek Omega Rapszódia és Omega Szimfónia címen.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2014. augusztus 8. péntek, 21:00

Saját dalok újraértelmezése akkor lehet sikeres, ha valami újat ad, többet, mást, mint az eredeti – ilyen a Siófokon bemutatásra kerülő Omega Oratórium.
 
Az Omega Oratórium dalai nem erre az alkalomra születtek, hanem szemelvények az életműből. A legkorábbi dal 1970-es, a legkésőbbi 2006-os szerzemény. A dalok egységes hangszerelésével, klasszikus zenei formákba öntésével az Omega együttes által létrehozott életmű újabb zenei dimenziókban él tovább, most először a Balaton Régió legnagyobb és legkorszerűbb szabadtéri színpadán, Siófokon.
 
Az Omega együttes életművéből kiválasztott dalokhoz biztos zenei alapokat és keretet nyújt Liszt Ferenc, Les Preludes című szimfonikus költeménye. A hangszerelés révén a rockzene hagyományos- és a szimfonikus zenekar akusztikus hangszerei,  valamint a szóló- és kórusének az Omega klasszikusokat egy transzcendens világba vezeti át.
 
Benkő László – billentyűs hangszerek, Debreczeni Ferenc – dob és ütőhangszerek, Gömöry Zsolt – billentyűs hangszerek, Kóbor János – ének és vokálok, Szekeres Tamás – gitárok, Szöllössy Kati – basszusgitár, Danubia Szimfonikus Zenekar és énekkar

2014. Augusztus 8., Siófok, Kálmán Imre Szabadtéri Színpad.
Jegyár elővételben: 5990 Ft
Jegyár a helyszínen: 6990 Ft

Ajánlatunk


Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

musical két részben

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Szentpéteri Csilla & Band - “Mojito” koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten! Vendég: Carolyn Zhang Yu koloratúrszoprán

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!