Program


Monocrossing - Közép-Európa Táncszínház

Monocrossing - Közép-Európa Táncszínház

MONOCROSSING

A Közép-Európa Táncszínház és a bolgár Derida Dance közös produkciója.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2013. május 17. péntek, 19:30

A Monocrossing egy bolgár-magyar koprodukcióban készült multimédiás táncelőadás, amely a videós kalandjátékok struktúráján alapszik: különböző virtuális tereken és kihívásokon keresztül folyamatos keresése annak, ami segít a személyes küldetés beteljesítésében. Az interaktív történetben az előadó azt a karaktert személyesíti meg, akit a folyamatos keresés, a rejtélyek megfejtése vezet, mindaddig, míg el nem éri célját.
Az előadás próbái Szófiában és Budapesten zajlottak, mindkét városban tartottak bemutatót az előadás duett verziójából, Hargitai Mariann és a dél-koreai Jungin Lee részvételével.
A továbbiakban itthon az előadás szóló verziója látható.

Jivko Jeliazkov – Koreográfus (Bulgária)
Jivko Jeliazkov a Krutyo Sarafov Nemzeti Színház- és Filmművészeti Akadémián szerzett színész diplomát Szófiában. Ausztráliában, Melbourne-ben a Victorian College of Arts-on táncszínházi rendezésre és kortárs tánc koreografálásra specializálódott. Meghívott koreográfusként dolgozott a szófiai Arabesque Balett-tel. Alapító tagja a Spanyolországban, Cádizban létrejött Fairplay Golf Hotel @ Spa, Benalup színházi projektjének. Társ-alapítója és művészeti vezetője a Derida Dance Company-nak, csakúgy, mint Bulgária egyik első kortárs tánc centrumának, a Derida Dance Centernek. 2011 nyarán egy magyar-litván-bolgár koprodukcióban készült előadás koreográfusaként a hazai közönség már láthatta előadását.

Hargitai Mariann – Táncos (Magyarország)
Az előadás magyar táncosa 2006 óta a Közép-Európa Táncszínház tagja, előadásainak állandó meghatározó szereplője, kiemelkedő előadója, emlékezetes karaktere. 2012-ben az Évad Legjobb Női Táncosa díjjal jutalmazták. A pécsi Művészeti Szakközépiskola után a MU Terminál első évfolyamában tanult, innen került a KET akkoriban megújuló csapatába, ahol számos hazai koreográfussal volt alkalma dolgozni Hámor Józseftől Duda Éván és Pataky Klárin keresztül Gergye Krisztiánig. Ez első nemzetközi csapatban való munkája.

Előadó: Hargitai Mariann
Zeneszerző: Ivan Shopov
Videó: Polina Stoyanova
Koreográfus: Jivko Jeliazkov

További információ:
www.bethlenszinhaz.hu
www.cedt.hu
www.derida-dance.com

Fotó: Dusa Gábor

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Zenés Kalandtúra – musical két részben-

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Kövess minket!


További ajánlataink


Vígszínház jegyelővét!

Vígszínház, Pesti Színház, Házi Színpad

Elindult a jegyértékesítés a Vígszínház 2024. júniusi előadásaira!

Ments meg, szerelem! Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Nyolc ember mulatságos és megható találkozása az online térben a pandémia idején. Musicalvígjáték a félreértésekről és a válságon győzedelmeskedő szerelemről.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!