Program


MINDENBŐL EGY VAN

MINDENBŐL EGY VAN

Újra itt a Fifó család! A közkedvelt improvizációs komédia most visszatér a színpadra és a tv képernyőjére.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. május 14. csütörtök, 19:00

Rudolf Péter, Nagy-Kálózy Eszter, Oroszlán Szonja, Scherer Péter,  Földes Eszter és random megjelenő vendégeik ezúttal sem bánnak kesztyűs kézzel a közönséggel. Bravúros alakításukkal, virtuóz rögtönzéseikkel kíméletlenül megtornásztatják a nézők rekeszizmait. Fifti (Rudolf Péter) és Anikó (Nagy-Kálózy Eszter) házassága sosem volt éppen harmonikus, de mikor egy üzlethelyiségen osztozkodva próbálják megvalósítani korántsem összeegyeztethető álmaikat, újra és újra szembe kerülnek egymással. Bár a történet új irányt vesz, Fifóék ismét bebizonyítják, hogy sok jó ember kis helyen is elfér... csak hát nem éppen zökkenőmentesen.
 
Mindkét felvonásban a szereplők először egy előre megírt néhány perces jelenetet játszanak el, a majd ugyanezt a jelenetet formálják újjá és építik tovább úgy, hogy közben teljesíteniük kell a fülhallgatójukba kapott instrukciókat. A történetalakításnak ez a friss és játékos módja különleges helyzetbe hozza a közönséget, hiszen nevetéseivel, tapsaival ő maga is az események alakítója és egy tv-s produkció létrejöttének a részese lesz.
 

Ajánlatunk


Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) – 17 jegyszedő nyugdíjazás – 2 színház bezárás Előadás hossza: 130 perc Felvonások száma: 1

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Kövess minket!


További ajánlataink


ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!