Program


Malek Andrea és a Magyar Virtuózok

Malek Andrea és a Magyar Virtuózok

Egy olyan csodálatos énekesnővel dolgozhat együtt a Magyar Virtuózok, mint Malek Andrea. A többszörös Artisjus-díjas és EMeRTon-díjas magyar színésznő, és énekesnő idén szeptemberben a Mátyás-templom falai között egy felejthetetlen koncertélményt nyújt az érdeklődő közönségnek

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. szeptember 19. szombat, 20:00

Színes pályája során eljátszhatta a legnagyobb musicalek főszerepeit (Evita, Nyomorultak, Sakk, a Muzsika Hangja, Chicago, Elizabeth, Camelot, Jézus Krisztus Szupersztár, Macskák). Játszott a televízió Szomszédok c. sorozatában, állandó szerepjője volt a zenés műsoroknak. A VOICE Magyarország hangja tehetségkutató versenyen, mint zsűri szerepelt. Számos lemeze jelent meg a musical, pop, jazz és a világzene jegyében. Különböző formációkkal koncertezik az országban. (MA Band, TRIO Midnight, Budapest Jazz Orchestra, Molnár Dixieland Band). Klasszikus képzettségének köszönhetően otthonosan mozog a zene különböző stílusaiban. Énekelt már a bécsi Konzerthausban, a Musikverein patinás színpadán a Tonkünstler Orchester vendégeként, és idén örömmel áll a Magyar Virtuózok Kamarazenekar szólistájaként Önök elé a Mátyás templom szentélyében.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Cseh Tamás arról énekelt valaha, hogy azt hittük, a dalokban angolul kimondják azt, amit magyarul nem tudunk, de nem így van. A kérdés attól még eleven: be vagyunk-e zárva az anyanyelvünkbe, vagy épp ellenkezőleg: magyarnak lenni nemcsak kollektív neurózis, de kollektív boldogság is.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Kövess minket!


További ajánlataink


ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

Nemanja Radulović & Double Sens - világhírű hegedűművész koncertje Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Világraszóló népszerűségét minden sablont és konvenciót mellőző eredeti egyéniségének köszönheti. A világhírű hegedűművész bátor művészi szabadsággal szólaltatja meg a műsorára…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!