Program


Mága Zoltán "Filmzenék Csillagai"
2

Mága Zoltán "Filmzenék Csillagai"

Országos turnéra indul Mága Zoltán sztárvendégeivel a Filmzenék Csillagai című szuperprodukciójával, melynek premierje május 5-én 19 óra 30 perckor lesz a Budapesti Operettszínházban. A Filmzenék Csillagai című nagyszabású gálaesten a Keresztapától A Profiig, a Volt egyszer egy vadnyugattól az Óz, a csodák csodájáig, Love Storytól a Don't cry for me Argentina című slágerig több mint húsz klasszikus melódia csendül fel.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. május 5. kedd, 19:30

A harmincas évektől a kilencvenes évekig tartó időszak legnépszerűbb magyar, és külföldi filmslágereit hallhatja majd a közönség rendhagyó feldolgozásban.

Mága Zoltán öt kontinensen, közel száz országban adott koncertet, játszott királyoknak, hercegeknek, grófoknak, államfőknek és világsztároknak egyaránt.

Büszke rá, hogy számos tehetséges és világhírű művésszel dolgozhatott együtt.

A Lyoni Nemzetközi Jazzfesztiválon olyan világsztárokkal lépett fel, mint Didier Lockwood, Segan', Yochk'o Seffer, de játszott Richard Claydermannal, Stephan Grappellivel, Salma Hayekkel, Bonnie Tylerrel és Chris Normannel is. A közelmúltban Franco Nero színművészt és José Cura világhírű tenort is elbűvölte hegedűjátékával. A világhírű hegedművész Zachar Bron is elismerő kritikát írt játékáról. 2003-ban elnyerte a mexikói Világzenei Fesztivál közönségdíját. Megszámlálhatatlan televíziós szereplése közül kiemelkedik a Magyar Állami Operaházban adott karácsonyi koncert, amelyben huszonkét ország nézői gyönyörködhettek.

2006 decemberében megjelent a "Filmzenék Csillagai" című albuma, amely mind a hazai, mind a nemzetközi várakozásokat felülmúlva olyan nagy sikert aratott a muzsikaszerető közönség körében, hogy az eladott példányszámok alapján aranylemez lett!

 

Ajánlatunk


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Kövess minket!


További ajánlataink


NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

Dvořák: Stabat Mater

Vasas Székház Díszterme

Dvořák Stabat Mater című műve egy mélyen megindító vokális és zenekari mű, mely alapját a középkori latin himnusz, a "Stabat…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!