Program


MÁGA ZOLTÁN és Barátai Adventi Koncert

MÁGA ZOLTÁN és Barátai Adventi Koncert

Adventi koncert – Mága Zoltán és sztárvendégei az Operettszínházban
Szív-, és lélekmelengető koncertet ad Mága Zoltán sztárvendégeivel Advent második vasárnapján, december 7-én 15 órától a Budapesti Operettszínházban.


 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2014. december 7. vasárnap, 19:00

A koncerten színpadra lép Zsédenyi Adrienn, Tolvai Renáta, Mága Jennifer, Kökény Attila és Kerényi Miklós Máté, közreműködik a Primarius Szimfonikus Zenekar, és a Budapest Táncművészeti Stúdió Bogdán Péter koreográfus vezetésével. A gálaest rendezője Kerényi Miklós Gábor-KERO.

Mága Zoltán, a Szeretet hegedűse egy családiasabb hangulatú, szeretetteljes estére várja közönségét a Budapesti Operettszínházba, hogy még karácsony előtt megajándékozza és megörvendeztesse a zeneszerető hallgatóságát. Advent második vasárnapján a Prima Primissima-díjas hegedűművész számos karácsonyi klasszikus zeneművel, világhírű zeneszerzők művein keresztül melegíti fel a szíveket, hogy szeretetben és békében várja mindenki a karácsonyt. A hegedűvirtuóz megszakítva 100 állomásos világkörüli koncertsorozatát, a Budapesti Operettszínházban, ahonnan tavasszal indította útjára Hegedűvel a világ körül című missziósorozatát, ízelítőt ad a 2015. január elsején tartandó Budapesti Újévi Koncertjének hangulatából is. A hegedűvirtuóz New Yorkban, a Carnegie Hallban, Los Angelesben, Torontóban, Szöulban és Bécsben, valamint Erdélyben és Felvidéken is nagy sikerrel hirdette a magyar zenei kultúrát gálaműsorai alkalmával. A hegedűművész varázslatos koncertjeit felidézve a napokban készítette el a Pesti Vigadóban Amerika legnagyobb közszolgálati televízió-társasága a Public Broadcasting Service (PBS) számára, Zoltán Mága: From Budapest with Love című önálló show-műsorát, amelyet jövő tavasszal a csatorna több mint 110 millió nézője és 38 millió internetes követője láthat majd a tengerentúlon. Mága Zoltán, az Operettszínház örökös tagja fontosnak tartja, hogy még a Szeretet ünnepe előtt találkozzon azokkal a tisztelőivel és rajongóival, akiknek szeretetéből minden évben erőt merít missziói beteljesítéséhez, ezért sztárvendégeivel együtt készül Karácsonyra, Advent második vasárnapján. 
A hegedűművész folytatva a már hosszú évek óta zajló karitatív tevékenységét, tekintettel a karácsony közeledtére a bevétel egy részéből, többek között a Heim Pál Gyermekkórházban fekvő beteg gyermekek gyógykezelésére ajánlja fel.

Ajánlatunk


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket az MVM Dome-ban, Budapest szívében.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Szentpéteri Csilla & Band - “Mojito” koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten! Vendég: Carolyn Zhang Yu koloratúrszoprán

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!