Program


Interaktív krimiszínház - Hajmeresztő
5

Interaktív krimiszínház - Hajmeresztő

Igazi krimiest, bűnügyi társasjáték két részben, ahol a vendégek is nyomozók, s körömrágás helyett egy étkezéssel egybekötött előadáson fogyaszthatják el háromfogásos vacsorájukat.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. április 28. kedd, 19:30

Interaktív krimiszínház – Paul Portner: HAJMERESZTŐ
bűnügyi társasjáték két részben

Igazi krimiest, bűnügyi társasjáték két részben, ahol a vendégek is nyomozók, s körömrágás helyett egy étkezéssel egybekötött előadáson fogyaszthatják el háromfogásos vacsorájukat. Paul Pörtner sikerdarabja, a Hajmeresztő különleges környezetbe költözik. Az Orfeum igazi krimiestre invitálja vendégeit, ahol mindenki nyomozóként lehet részese egy kétfelvonásos, vérbeli színházi előadásnak, az izgalomtól pedig nem a körmét kell rágnia.
Az étkezéssel egybekötött előadáson kényelmesen ülve, elfogyaszthatja háromfogásos vacsoráját, amelynek költségét a belépőjegy tartalmazza. Egyedülállóknak, pároknak, családtagoknak, barátoknak, jó szomszédoknak és kellemes kollégáknak…

A cselekmény:
Egy közönséges, esős hétköznap délutánon véres bűntény történik Washington belvárosában. Az áldozat az évszázad egyik legnagyobb zongoraművésznője. Mindenki gyanús. A rendőrség akcióba lép – és tanúként, a nyomozást aktívan segítő társként ott a közönség. A közönség, aki mindent látott...
Paul Pörtner társasjátéka Amerikában kivívta a legnagyobb előadásszámot elért produkció címét. Most a Turay Ida Színház előadásában látható ennek a hajmeresztő bűnténynek hajmeresztően izgalmas nyomozása, s derül fény a megoldásra – az Önök segítségével!

Szereposztás:
Victor Rossetti, építőmunkás – Szirtes Gábor Jászai Mari-díjas
Mrs. Schubert, szenátorné – Pásztor Erzsi Kossuth-díjas, Érdemes Művész, Jászai Mari-díjas
Barbara DeMarco, fodrászlány – Keresztes Ildikó
Tony Whitcomb, a szalon tulajdonosa – Győri Péter
Edward Lawrence, régiségkereskedő – Nagy Gábor
Mikey Thomas, egyetemista – Bácsatyai Gergely
Díszlet: Kovács Yvette Alida | Jelmez: Kassai Judit | Látványterv: SÄIS | Szcenikus: Krsztovics Sándor
A rendező munkatársa: Szabó Anikó | Rendező: Mikó István Jászai Mari-díjas

A színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre.

Menüválaszték:
(Jegyvásárláskor, regisztrációkor kérjük, jelezze menüválasztását vagy esetleges ételallergiáját!)

Normál:
- Gyöngytyúkleves gazdagon, lúdgégetésztával
- Baconbe göngyölt szűzérmék zöldborsmártással, francia rakott burgonyával
- Csokoládés brownie vaníliafagylalttal

Vegetáriánus:
- Minestrone leves
- Tejszínes-cukkinis farfalle parmezán forgácsokkal
- Csokoládés brownie vaníliafagylalttal

Nyitás: 18.30 óra
Regisztráció: 19 óra
Kezdés: 19.30 óra
A program várható befejezése: 22.30 óra

Figyelem!
Jegyvásárláskor, regisztrációkor kérjük, jelezze menüválasztását vagy esetleges ételallergiáját! A produkció jellege miatt kérjük, hogy a regisztráció végéig, azaz 19.00 óráig szíveskedjenek megérkezni, különben a megkezdett előadásra nem tudjuk beengedni Önöket. Ezen produkcióra a szokásos Orfeum-kedvezmények nem vehetők igénybe.

Vendégeinknek a Corinthia Hotel Hársfa utca felől nyíló, őrzött parkolójában, 20 óra után 50%-os parkolási kedvezményt tudunk biztosítani a szabad helyek függvényében. Helyet előre foglalni nincs lehetőség. A kedvezmény igénybe vételéhez kérjük, távozás előtt adják át parkolójegyüket egyik kollégánknak, hogy lepecsételhessük, mielőtt azt a szálloda recepcióján érvényesítik!
Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy előre megváltott jegyek esetében az adott asztalhoz szóló foglalást a rendezvény meghirdetett kezdési időpontja után maximum 30 percig tudjuk garantálni. A meghirdetett kezdési időpont előtt jelzett késés esetén, természetesen érkezésig biztosítjuk a lefoglalt helyeket. Az előre nem megváltott jegyeknél az asztalfoglalást kizárólag a rendezvény meghirdetett kezdési időpontja előtt legalább 30 perccel történő érkezés esetében tudjuk biztosítani.

Érkezéskor a regisztráció, valamint az őrzött ruhatár használata kötelező.

Az egy adott rendezvényre szóló jegy megváltásával, valamint az azon történő részvétellel minden vendég tudomásul veszi a helyszínen kifüggesztett, illetve az Orfeum online-felületein közzétett szabályokat (házirend), s azok betartását magára nézve kötelezőnek tartja.
A törvényi szabályozás értelmében, a rendezvényhelyszínre megállapított maximális vendéglétszámon felül érkező személyeket – előre megváltott jegyük ellenére – sem áll módunkban beengedni. Ezért is kérjük a pontos érkezést!
Szeretnénk, ha programjaink egyre több vendéghez juthatnának el, így ennek érdekében a kommunikációnk részeként estjeinkről fotók készülnek. A vezetőség fenntartja a jogot a fotók felhasználásához, különösen az Orfeum weboldalán és Facebook-profiljainkon való megjelenítéshez. Amennyiben ezzel kapcsolatban ellenvetése van, kérjük, jelezze; ennek hiányában a hozzájárulás megadottnak tekintendő! Köszönjük!

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Kövess minket!


További ajánlataink


Szeretetkert - Kultúrkúria

Klebelsberg Kultúrkúria

Szeretetkert a Klebelsberg Kultúrkúriában 04.27-én Schell Judittal, Mészáros Mátéval és Dr. Piczkó Katalinnal.

NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!