Program


II. InstaVers Fesztivál - támogatójegy

II. InstaVers Fesztivál - támogatójegy

II. InstaVers Fesztivál
2015. december 2–5.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. december 2. szerda, 19:00

A tavalyi év nagy sikerére való tekintettel idén is megrendezésre kerül az InstaVers Fesztivál az InstaVers irodalmi projekt és a József Attila Kör szervezésében. A fesztivál az InstaVers céljait, a kortárs költészet, a magyar irodalom népszerűsítését gondolja tovább. A rendezvényen felolvasások és könyvbemutatók mellett könyvakciókkal, polaroidfotózással és más meglepetésekkel készülünk!

A II. InstaVers Fesztivál idén több helyszínen valósul meg. Az esti programokra az RS9+ Vallai Kertben várjuk a kedves érdeklődőket, délutánonként pedig az Adna Café, az Írók Boltja, s a Városháza parkban megvalósuló Advent Budapesten téli fesztivál ad helyet az eseményeknek.

A fesztivál csütörtöki napján líra- és prózaszemináriumot szervezünk. A líraszeminárium vezetője Csuhai István, az Élet és Irodalom versszerkesztője, a prózaszemináriumé pedig Potozky László író, szerkesztő, az Éles című regény szerzője lesz.

A fesztivált december 2-án az Írók Boltjában Czinki Ferenc író nyitja meg Schoblocher Barbara és Jancsó Gábor (Blahalouisiana) zenei kíséretével. A négy nap alatt vendégünk lesz Závada Péter, Áfra János, Lázár Domokos (Esti Kornél), Csider István Zoltán, Fenyvesi Orsolya, a Vagány Históriák projektje, valamint Pion István & Horváth Kristóf Színész Bob feat. Gourmand zenekar.

A fesztivál hetén kedvezményesen lehet versesköteteket vásárolni az Írók Boltjában és a helyszínen.

Sajtókapcsolat:
Kele Dóri
dorikele1@gmail.com
Tel.: +36-20-9733761

Napijegyek:
elővételben: 590 Ft
helyszínen: 690 Ft
támogatói jegy: 2500 Ft*
http://www.jegy.hu/program/ii-instavers-fesztival-tamogatojegy-64531

*A támogatói jegy december 2-íg kapható. A jeggyel kiemelten támogatod az InstaVers Fesztivál céljait, a jegy mindhárom napra belépést biztosít és ajándékkönyv jár érte. Köszönjük, ha ezzel is segíted a munkánkat!

A fesztivál programjai az RS9 Színházban és a Vallai Kertben belépővel látogathatók, a többi rendezvény ingyenes.

Az InstaVers egy önerőből működtetett projekt, a jegyvásárlással a fesztivál költségeit és a fellépőket közvetlenül támogatod.

Ajánlatunk


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben a KOWALSKY MEG A VEGA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna megajándékozza a koncertre látogatókat.

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

Kövess minket!


További ajánlataink


De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!