Program


XGhost
8

XGhost

A darab két fiatal kapcsolatáról szól. Már éppen házasságukat tervezik, amikor egy tragikus véletlen folytán a fiú meghal, de olyan erős benne a szerelem, hogy nem tudja elhagyni az árnyékvilágot. Szelleme itt marad, mert rájön, halálát barátjának hitt vetélytársa okozta, aki most szerelme életére tör..

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2014. június 29. vasárnap, 19:00

Dave Stewart - Glen Ballard - Bruce Joel Rubin: Ghost

Szerelem, krimi, földöntúli létezés, lélegzetelállító történetvezetés és remek zene. A londoni West End és a New York-i Broadway után most a Budapesti Operettszínházban a musical egy eredeti verziója!

1990-ben mutatták be a zenés változat alapjául szolgáló világhírű, nagysikerű, többszörös Oscar-díjas filmet Patrick Swayze, Demi Moore és Whoopi Goldberg főszereplésével.

A darab két fiatal kapcsolatáról szól. Már éppen házasságukat tervezik, amikor egy tragikus véletlen folytán a fiú meghal, de olyan erős benne a szerelem, hogy nem tudja elhagyni az árnyékvilágot. Szelleme itt marad, mert rájön, halálát barátjának hitt vetélytársa okozta, aki most szerelme életére tör. Egy spiritiszta segítségével kapcsolatot talál a lánnyal, értesíti a veszélyről, ám ő nagyon nehezen érti meg, és fogadja el mindezt.

A XXI. század embere számára különösen fontossá vált az okkultizmus, a spiritizmus: annak kutatása, hogy mi van az élet után. Az ember biológiai lény; olyan, mint egy jól megkonstruált, értő-érző és létező "számítógép", de vajon ki készítette... Valójában milyen mechanizmus szerint működik? Mikor, milyen módon és hova jutunk, ha távozunk a Földről, és mi van az Élet után? Titkok..., rejtélyek ..., találgatások...

Ghost - a musical - sztárszereposztásban az Operettszínházban!

Közreműködik: a Musical Együttes és a Színház Zenekara.
Koreográfus-asszisztens: Szabó Erika és Papp János
A zenét és a dalszövegeket írta: Dave Stewart, Glen Ballard
A szövegkönyvet és a dalszövegeket írta: Bruce Joel Rubin

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!