Program


Fábián Juli & Zoohacker / MR2 Szimfonik+ a Müpából

Fábián Juli & Zoohacker / MR2 Szimfonik+ a Müpából

Fábián Juli énekesnő és a Zoohacker művésznév mögött megbúvó Palásti Kovács Zoltán 2011-ben léptek színre közös formációjukkal, amellyel azóta sikert sikerre halmoznak: Like a Child című daluk a 2012-es Eurovíziós dalfesztivál hazai döntőjébe röpítette őket, és a kezdetek óta összesen fél tucat szerzeményük járta meg a hazai rádiók játszási listáinak csúcsait.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. március 31. csütörtök, 20:00

Egyedi stílusuk az első pillanattól érzékelhető: Juli és Zoohacker eltérő közegből érkezett (az énekesnő a jazz, a producer az elektronika felől), a közös dalokban azonban mindkettőjük tudása, tapasztalata, stílusa megtalálta a helyét, és izgalmas, karakteres, minőségi popzeneként öltött testet.
2015 májusában látott napvilágot a csapat első, Shine című nagylemeze: a rajta található tizenkét dal eddigi pályájuk összefoglalása mellett számos újdonságot tartalmaz, így például a Vásárhely című magyar népdalfeldolgozást. A lemez megjelenése óta folyamatosan úton vannak, héttagú zenekaruk élén töltik meg hazánk legjelentősebb koncerthelyeit. Az országjárás megkoronázása lesz fellépésük a Müpa Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében, amelyen szimfonikus zenekarral kiegészülve, alaposan áthangszerelt formában mutatják be dalaikat. A „hab a tortán” pedig Carl Avory, a Bécsben élő brit jazz- és soulénekes vendégszereplése lesz, akivel régi barátságot ápolnak.
Bár 2013-ban már felléptek a Müpában - a Fesztivál Színház színpadán adtak akusztikus koncertet -, Juli pedig több projekt sztárvendégeként szerepelt már a ház falai között, minden korábbinál nagyobb izgalommal várják a március 31-ei koncertet. „A Müpa számomra a minőség és az igényesség definíciója - nyilatkozta Juli. - Ha itt lépek fel - ez szerencsére jó párszor megesett -, mindig ünnepel a lelkem. Szeretem!” Zoohacker megerősítette szerzőtársa szavait: „A Müpában való fellépés számomra eddig minden esetben a legmagasabb fokú előadói és művészi inspirációt jelentette. Az atmoszférája teljesen elvarázsol és alázattal tölt el.”

Közreműködők:

Fábián Juli - ének
Palásti Kovács Zoltán „Zoohacker” - billentyű
Udvarhelyi Gábor - gitár
Premecz Mátyás - billentyű
Gábor Andor - ütősök
Bata István - basszusgitár
Delov Jávor - dob
a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara

Vendég:

Carl Avory (UK)
ének

Ajánlatunk


Előadás gyerekeknek, fölnőtteknek és gyermeklelkű felnőtteknek.

A "Paris! The Show" egy magával ragadó történetet mesél el a közönségnek, amely Párizs varázslatos városában játszódik.Ez a látványos produkció, amely közvetlenül Franciaországból érkezik, a háború utáni korszak legnagyobb francia dalai előtt tiszteleg.Tartson velünk a Paris The Show előadásán, ahol a zene, a romantika és Párizs szelleme egy felejthetetlen színházi utazásban elevenedik meg.

Kövess minket!


További ajánlataink


Carmen

Budapesti Operettszínház

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

LA VOCE VITA

Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar, Erkel Színház

Koltai Róbert a La Voce Vita sztárvendégeként. Az év duettkoncertje Szekeres Adriennel, László Boldizsárral és a Budafoki Dohnányi Zenekarral.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!