Program


Enyedi Testvérek, Berecz András: Hazakísérlek

Enyedi Testvérek, Berecz András: Hazakísérlek

BUDAPEST FOLK FEST - ENYEDI TESTVÉREK, BERECZ ANDRÁS, BABRA ZENEKAR, VLATKO STEFANOVSKI TRIÓ, SHANTEL & BUCOVINA CLUB ORKESTAR (HELYSZÍN:FONÓ BUDAI ZENEHÁZ/VÁRKERT BAZÁR)

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. május 22. vasárnap, 19:30

Folk delicatess a városban

PROGRAMOK:

Helyszín: Fonó Budai Zeneház

19:30 Hangolódó kiskoncert:

Enyedi Testvérek: Enyedi Ágnes- ének, Enyedi Tamás- cimbalom
Enyedi Ágnes Junior Prima díjas énekes, a Népművészet Ifjú Mestere együtt lép fel testvérével, a cimbalmos Enyedi Tamással, akivel gyermekkoruktól kezdve sokat muzsikálnak együtt. Csodás hang és virtuóz cimbalomjáték jellemzi őket.

20.00 Berecz András: Hazakísérlek

Berecz András úgy tartja, hogy a mesemondó hivatása új életet lehelni a régi mesékbe. De nemcsak a régieket fényesítgeti, hanem mindig keres újakat is. Gyergyóban járva székely népdalokat gyűjtött össze és tett egymás mellé Hazakísérlek című lemezén a Kossuth-díjas művész, a Nemzet Mesélője.

Helyszín: Várkert Bazár – Öntőház udvar

Borkóstolók: Az udvarban egész nap válogatott pincészetek borait kóstolhatják a látogatók.

18.00 Vendégváró házigazda: Babra zenekar

19.00 VLATKO STEFANOVSKI TRIÓ


Makedóniát a zenei világban a 7/8-ról, a páratlan ritmusokról ismerik meg, ennek a zenei világnak a legismertebb gitáros szólistája Vlatko Stefanovski, aki triójával lép fel. Fellépéseiket mindenhol teltházak kísérik. Vlatko sikerének legfontosabb oka, hogy egész pályafutása alatt meggyőző muzikalitással és ragyogó technikai tudással újította meg a balkáni népzenei hagyományokat, és volt képes megtalálni az egyensúlyt a tradicionális formák és a kortárs dzsessz között.

A Bucovina Club maga a balkáni őrület. Szédületes tempójú ritmusok, szerb, bolgár, román, roma és török muzsikák némi elektronikával, programozott alapokkal megtámogatva, bővérű menyecskék, ugrálás a DJ-pult tetején, a nekivadult közönség talán még bankjegyeket is dugdos a mix

20.30 Shantel & Bucovina Club Orkestar – Viva Diaspora Tour 2016

A Bucovina Club maga a balkáni őrület. Szédületes tempójú ritmusok, szerb, bolgár, román, roma és török muzsikák némi elektronikával, programozott alapokkal megtámogatva, bővérű menyecskék, ugrálás a DJ-pult tetején, a nekivadult közönség talán még bankjegyeket is dugdos a mixerbe. Shantelnek óriási szerepe van abban, hogy a balkáni zene meghódította a klubokat, de az Outkast és a Basement Jaxx hangmintái, a Gogol Bordello jóvoltából a stadionokat és a Borat révén a mozikat is. Ez utóbbihoz kapcsolódik, hogy Shantel állította össze a Fallal szemben rendezője, Fatih Akin Oscar-díjra nominált filmjének, az Auf der andern Seitének a zenéjét is.

22.30-tól folkkocsma a Babra zenekarral

 

erbe. Shantelnek óriási szerepe van abban, hogy a balkáni zene meghódította a klubokat, de az Outkast és a Basement Jaxx hangmintái, a Gogol Bordello jóvoltából a stadionokat és a Borat révén a mozikat is. Ez utóbbihoz kapcsolódik, hogy Shantel állította össze a Fallal szemben rendezője, Fatih Akin Oscar-díjra nominált filmjének, az Auf der andern Seitének a zenéjét is.

 

 

 

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Az ír kisváros temetőjében véges a sírhelyek száma, ezért évről évre helyet kell csinálni a frissen elhunytaknak. Mick Dowd feladata, hogy ezt elvégezze; s mindez nem is jelent neki gondot, amíg nem válik személyesen érintetté az ügyben. Barátai és ellenségei egyaránt mellette vannak ebben a nehéz időszakban; a baj csak az, hogy nem tudni, ki melyik szerepet tölti be a férfi életében…

Kövess minket!


További ajánlataink


Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!