Program


ÉBER TUDAT - ÁLOM TUDAT /  Álomprogramozás és a tudatos álom technikái
3

ÉBER TUDAT - ÁLOM TUDAT / Álomprogramozás és a tudatos álom technikái

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. január 24. vasárnap, 10:00


Az álom misztikus élménye kultúránk kezdete óta foglalkoztatta az embereket, amelyben egy másfajta valóság megnyilvánulásaként próbálták megfejteni különös szimbólumait, gyakran támaszkodva az álmok jövőre vonatkozó jóslataira is. A modern pszichológia szintén nyitott az álomtartalmak álomterápiás célú alkalmazásai felé – gondoljunk itt akár Freud vagy Jung álomanalízisére –, ám a mai pszichológiai modellek jobbára nélkülözik azt az ismeretanyagot, ami az álmok magasabb dimenziójú tudattevékenységeire vonatkozik.

Ezen az egynapos kurzuson nemcsak új megközelítésben hallhatunk az álmok valóságáról, hanem a bennük rejlő telepatikus és jövőérzékelési lehetőségeket is megismerjük, beleértve az ezt fejlesztő módszerek gyakorlati bemutatását is. Ugyanígy gyakorlatokon keresztül ismerhetjük meg az álomprogramozás és a tudatos álom technikáit, amelyek önismereti és önfejlesztő célokra is használhatók. A napot egy – a látogatók álmait megjelenítő – álomszínház előadás zárja.

Az átfogó elméleti ismertetést közös relaxációs, meditatív és más csoportos gyakorlatok egészítik ki, amelyeknek élményeit önismereti feltáró célzattal közösen értékeljük ki. A kurzus szüneteiben a hallgatóknak számítógépes intuíció tesztekre, műszeres bioenergia-mérésre, és relaxációs agytréner-gyakorlatokra biztosítunk lehetőséget.


kurzusvezető: https://hu.wikipedia.org/wiki/Paulinyi_Tam%C3%A1s

további info: www.szintezis.info.hu
+36 20 / 495 56 66,  +36 30 / 589 54 82

http://www.szintezis.info.hu/Paulinyi-kurzusok/EBER-TUDAT-%E2%80%93-ALOM-TUDAT

https://www.facebook.com/events/180468815633688/

- részvételi díj:

kedvezményesen:  diákoknak, nyugdíjasoknak, Agykontroll-t végzetteknek január 15.-ig történő fizetés esetén: 10.000 Ft,  január 16.-tól január 22-ig: 12.500 Ft
teljes árban január 15.-ig történő fizetés esetén: 12.500 Ft,   január 16.-tól január 22-ig: 15.000 Ft

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

bohózat két felvonásban

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Kövessen minket!


További ajánlataink


KONCZ ZSUZSA 2024 Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára. A koncert címe…

Meg se kínáltak-Bödőcs Tibor könyve alapján

6SZÍN

Kocsmaária sok nevetéssel és sírással. - A szerző többször is nyilatkozta, hogy “Thuróczy Szabolcs hangján szól a fejében Oszkár”. Az…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!