Program


Dumakabaré.

Dumakabaré.

Végy tapasztalt kabarészínészeket és néhány fiatal stand-up comedy előadót, majd fűszerezd őket klasszikus és modern jelenetekkel, egy leheletnyi sketch comedy-vel, csipetnyi stand-uppal és jó adag zenés paródiával. Majd adj hozzá egy vicces műsorvezetőt és máris kész a Vidám Színpad és a Stand Up Brigád új estje, a DUMAKABARÉ!

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. március 3. csütörtök, 19:00

Az előadás egyedülálló módon ötvözi a klasszikus pesti kabaré és a ma hatalmas népszerűségnek örvendő stand-up comedy műfajának legjobb pillanatait. A Dumakabaré műsorában egymást váltják a színpadon a tapasztalt humor rókák, és a fiatal poéntitánok, a humorstaféta kézről-kézre jár.

Figyelem! A Dumakabaré minden korosztály számára remek szórakozásit biztosít. A műsor súlyosan károsíthatja rekeszizmokat és kezdő kabarénézőknél nevetőizom görcsöket okozhat. A humoristák a poénváltoztatás jogát fenntartják!

Szereposztás:

Beleznay Endre, Ihos József, Maksa Zoltán, Varga ferenc József, Straub Péter, Sulyok Péter, Fülöp Viktor, Szente Veres Adrienn, Köllő Babett, Némedi Varga Tímea.

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Tasnádi IstvánA fajok eredete Nézőművészeti Kft. A színészek improvizációinak felhasználásával írta: Tasnádi István

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

ANDREA BOCELLI - RÁADÁS! Szép

MVM Dome

A nagy érdeklődésre való tekintettel, Andrea Bocelli az immár teltházas november 23-i koncertje után november 24-én is fellép az MVM…

Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!