Program


DÖNTS A MOSTBAN! ÉLJ INTUITÍVEN! (egynapos intenzív kurzus)
4

DÖNTS A MOSTBAN! ÉLJ INTUITÍVEN! (egynapos intenzív kurzus)

Ösztönös döntéshozatal, intuitív helyzetértékelés a mindennapi életben (elmélet és gyakorlat)

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. március 20. vasárnap, 10:00

Paulinyi Tamás író-pszi kutató egynapos intenzív önismereti és képességfejlesztő kurzusa

Életünkben, munkánkban gyakran fordul elő, hogy a logikus, racionális átlátás alapján hozott döntések nem hozzák meg a kívánt eredményeket, a helyes „ráérzések” híján pedig sokszor megyünk el olyan lehetőségek és pozitív választások mellett, amelyek – később nyilvánvalóvá válva – helyénvalóak lettek volna. Az ilyen helyzetekben éppen azt a képességünket nem vetjük latba, amit intuíciónak vagy ösztönösségnek nevezhetünk, vagyis azt a plusz potenciált, ami mindnyájunkban – jobbára kiaknázatlanul – létezik.

Ezeket a képességeket nem megszerezni, megtanulni vagy elsajátítani kell, hanem a természetes működésüket gátló tényezőket kell felszámolni azok megismerésével és megszüntetésével. Az intuíció helyes használatát ugyanis leginkább megmerevedett szokásaink, szemléleti előítéleteink és emocionális-pszichés elakadásaink lehetetlenítik el, így elsődleges cél a korrekt önismeretet feltáró munka, és a tanulságokból leszűrt feladatok szokássá váltása.

A képzés alapját az alternatív tudatkutatás és az anomáliás tudatjelenségek vizsgálatának naprakész eredményei jelentik, amelyek megismertetésével a kurzus speciális jelleggel, a gyakorlati életben alkalmazható ösztönös és intuitív döntéshozatalt is segíti.

az előadóról:
Paulinyi Tamás író, pszi-kutató több mint húsz éve foglalkozik a pszi-képességek (telepátia, megérzések, stb.) tudományos vizsgálatával, az általa vezetett Szintézis PSZI-Labor nemzetközi szinten kiemelkedő eredményekkel büszkélkedhet, a közeljövő kutatási tervei között pedig kiemelt szerepet kapnak a tudatosálom-telepátia és az ösztönös pszi-reakciók vizsgálatai. Paulinyi közel ennyi ideje kutatja a módosult tudatállapotok szerepét a hétköznapokban és a pszi hatásokban. A majd húsz éve működő SZINTÉZIS Szabadegyetem alapítója és igazgatója, s e képességeknek a fejleszthetőségét és önismereti célú használatát is oktatja.

további info:
http://www.szintezis.info.hu/Paulinyi-kurzusok/DONTS-A-MOSTBAN
https://www.facebook.com/events/461155167414885/

- jegyárak:
kedvezményesen:  diákoknak, nyugdíjasoknak, Agykontroll-t végzetteknek március 11.-ig: 10.000 Ft,  március 12.-től:12.500 Ft
teljes árban:  március 11.-ig: 12.500 Ft,  március 12.-től: 15.000 Ft

- előadás időpontja, színhelye:

2016. március 20. (vasárnap), 10-18 h
IBS-OC (Residence Hall), 1021 Budapest, Tárogató út 2-4.

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Kövess minket!


További ajánlataink


Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

Nemanja Radulović & Double Sens - világhírű hegedűművész koncertje Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Világraszóló népszerűségét minden sablont és konvenciót mellőző eredeti egyéniségének köszönheti. A világhírű hegedűművész bátor művészi szabadsággal szólaltatja meg a műsorára…

A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!