Program


Daalarna Fashion Show 2016
5

Daalarna Fashion Show 2016

A SILAN bemutatja: Daalarna Fashion Show 2016

2016. február 26-án, pénteken a Millenáris D épületében kerül megrendezésre a Daalarna 2016-os alkalmi- és esküvői kollekciójának bemutatója.

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. február 26. péntek, 20:00

„Érzéki megjelenés, felejthetetlen alkalmakra.”

Benes Anita divattervező ezt a gondolatiságot adja vissza kollekcióiban, de azok akik ismerik, viselik ruháit, leggyakrabban nőiességüket, időtlen eleganciájukat emelik ki. Munkáit izgalmas formák, csábító anyagok, szenvedélyes színek jellemzik. Fő profilját az alkalmi és esküvői ruhák alkotják, de filozófiája messze túlmutat az arisztokratikus elképzeléseken.

A februári bemutatón a legújabb FLOWER kollekció modelljei vonulnak majd fel a színpadon.

„Az ég, a nap, a víz és a virágok harmóniája, ezek színárnyalatai, valamint a francia impresszionista festő, Monet legszebb festményei adták az inspirációt az új kollekcióhoz. 2016-ban a kifinomult szépség, a légies megjelenés kerül a középpontba. A menyasszonyok tavasztündérekké változhatnak az esküvői ruhájukban. A virágos csipkéken a nyíló virágok és a szirmok játékos formái köszönnek vissza, a színes virágmintás printelt organzáknak pedig olyan hatásuk van, mint a vízen megcsillanó fényjáték.

 

Az esküvőkre szeretnénk megidézni Monet legszebb festményeinek hangulatát. A tavasz virágai, a lélegzetelállító cseresznyevirágzás, a rózsák által szimbolizált szenvedély és szépség, a vízililiomok különleges fehér és halvány rózsaszín árnyalatai uralják a kollekciónkat. A természetben kerestük a szépséget. A virágszirmok játékos formái, a rózsa elképesztően sokféle színárnyalata a halvány pírtól az élénk pinkekig, de még a tavaszi pillangók is megtalálhatóak új modelljeinken.” Benes Anita

A nagy érdeklődésre való tekintettel két előadás kerül megrendezésre.

VIP jegy: foglalt hely az első sorban, pohár pezsgő, jegy összege levásárolható a szalonban ruharendeléskor

Gyere el a 2016-os Daalarna Fashion Show-ra és nézd meg élőben a legújabb FLOWER kollekció bemutatóját! Tarts velünk Te is a Daalarna érzéki birodalmába!

 

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

Kövess minket!


További ajánlataink


Barabás Lőrinc Quartet & Sena Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti zenei élet egyik meghatározó szereplője. Ezen az estén az Irie Maffiából ismert énekesnővel,…

Carmen

Budapesti Operettszínház

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!