Program


Budapest Bár - Klezmer plusz... Vendég: Bangó Margit, László Boldizsár
2

Budapest Bár - Klezmer plusz... Vendég: Bangó Margit, László Boldizsár

A Budapest Bár zenekar sikerének titka a kiváló zenei tudás mellett az, hogy mindig megújul, folyamatosan újabb és újabb inspirációt merít a különböző zenei műfajokból érkező énekesekből és vendégzenészekből. Sokféle műfajban és stílusban vannak otthon. Saját, védjeggyé vált “budapest báros” hangzásvilágukra hangszerelik a dallamokat, legyen szó klasszikus zenéről, swingről, jazzről, sanzonról, popzenéről vagy klezmerről.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2014. szeptember 3. szerda, 19:00

2014 májusában a győri Öt Templom Fesztivál szervezőinek felkérésére a Budapest Bár zenekar egy teljes estés klezmer produkciót mutatott be a Győri Zsinagóga csodálatos épületében.  A program érdekessége, hogy a hallgatók felfedezhetik – a klezmer zene lüktetése, zeneisége és lelkülete egyáltalán nem áll távol egy cigányzenekartól. Ennek a műsornak a legjobb darabjai mellé válogatnak még zsidó szerzők által írott magyar nótákból és régi dalokból.

Külön megtiszteltetés és öröm, hogy az immár Budapest Bár tag Mező Misi mellett a Zsidó Nyári Fesztivál alkalmából először a Budapest Bár zenekar Bangó Margittal és László Boldizsárral együtt lép fel.

Bangó Margittal a zenekarvezető Farkas Róbert többször muzsikált már együtt a Száztagú Cigányzenekarban. László Boldizsár pedig a nagyszerű Cotton Club Singers élén – a Budapest Bárhoz hasonlóan – megidézte szórakozóhelyek, kávéházak világát is.

A Budapest Bár  zenekar tagjai: 

Farkas Róbert – hegedű, gitár

Farkas Mihály – cimbalom

Ökrös Károly – harmonika, zongora

Kisvári Ferenc – dob, ütőhangszerek

Farkas István – brácsa (vendég)

Szekfű Károly – cselló (vendég)

Bangó Margit – ének

László Boldizsár – ének

Mező Misi – ének

Ajánlatunk


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Zenés Kalandtúra – musical két részben-

Kövess minket!


További ajánlataink


Egy, kettő, három Szép

Átrium

Norrison bankigazgatónak egy óra áll a rendelkezésére, hogy csodát tegyen. Pártfogoltja választottjából kell decens üzletembert varázsolnia, felépítve egy új világot.

Dvořák: Stabat Mater

Vasas Székház Díszterme

Dvořák Stabat Mater című műve egy mélyen megindító vokális és zenekari mű, mely alapját a középkori latin himnusz, a "Stabat…

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!