Program


BORIGO Kultúrparty – Beck Zoltán a Ludwig Múzeumban

BORIGO Kultúrparty – Beck Zoltán a Ludwig Múzeumban

Vendég: Beck Zoltán (30Y)
Bortéma: Balaton (Csendes Dűlő Birtok, Jásdi Pince, Kristinus Borbirtok, Laposa Birtok, Pálffy Pince, Petrányi Pincészet)

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. május 17. kedd, 18:00

Jegyár: 4 900 Ft, amely tartalmazza a múzeumbelépőt, Beck Zoltán exkluzív tárlatvezetését, a kötetlen borkóstolást, valamint az est összes egyéb ajánlatának igénybevételét. A belépőjeggyel a Szenvedély. Rajongás és művészet c. kiállítás is megtekinthető.

Program:

18 órától kapunyitás, érkezés

18.30-tól Beck Zoltán exkluzív, egyórás tárlatvezetése a 70-es, 80-as évek underground zenei témáit feldolgozó Rock/tér/idő c. kiállításban, a magyar könnyűzene és képzőművészet kölcsönhatásáról.

- 21.30-tól tombola

További információ: www.borigo.hu, Facebook/borigo

A kiállításon a magyarországi könnyűzene és képzőművészet kölcsönhatásainak közelmúltjából kerülnek bemutatásra ikonikus munkák, jellegzetes pozíciók, fontos helyszínek és meghatározó színterek. A 70-es, 80-as évek underground zenéje elválaszthatatlan a korszak képzőművészetétől – a kiállítás a két párhuzamos világ közötti átjárókra, az összefüggések hatásaként létrejött, de azóta szertefoszlott életalakzatokra fókuszál. A 70-es évektől kezdődően számos képzőművész nyilvánult meg zenészként – a neoavantgárd művészetfelfogás természetesként kezelte, hogy az alkotók eltérő médiumokban, műfajok közötti határokon át hozzanak létre műveket. A könnyűzene és általában a popkultúra alakulása maga is új műfajokat és technikákat (lemezborítók, plakátok, videóklipek stb.) hívott életre, amelyek megnyilvánulási lehetőségként kínálkoztak a vizuális művészeteket művelők számára. A kiállítás ebből az összetett és szerteágazó kulturális jelenségből válogat mérföldkőnek tekintett munkákat, illetve egykor marginálisnak számító nézőpontokat.

 

A kiállításról bővebben: www.ludwigmuseum.hu

 

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

Kövess minket!


További ajánlataink


Spiró György: Szappanopera

Szentendrei Teátrum, 6SZÍN

Ki a zsidó? Mi az, hogy zsidó? Budapesten, egy Holokauszt-kárpótlási ügynök csönget be egy nőhöz. A darab olyan tabukat tör…

Killer Queen

Erkel Színház

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show, a számtalanszor díjazott és méltatott világhírű Killer Queen együttes érkezik egy felejthetetlen koncertre!

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!