Program


Az Élhetőbb életért :koncert Dávidért, Krisztiánért és Péterért!

Az Élhetőbb életért :koncert Dávidért, Krisztiánért és Péterért!

"Élhetőbb életért" jótékonysági koncert Dávidért, Krisztiánért és Péterért!

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. április 26. vasárnap, 17:00

A rendezvény jótékonysági jellegű, három lélegeztető-géppel élő izombeteg fiú javára, a szereplők költségtérítés nélkül lépnek fel.

A Gyógyító Jószándék Alapítvány és Brandt Viktor álomszállító közreműködésével bemutatjuk az "Élhetőbb életért" című jótékonysági koncertünket !

A Gyógyító Jószándék - DMD-Izombeteg Gyermekek Alapítványa fő célkitűzésének tekinti a DMD izombeteg gyermekek és családjaik életét elviselhetőbbé tenni. Ez a betegség a tudomány jelenlegi állása szerint gyógyíthatatlan, de az alapítvány nevével is szeretnénk megerősíteni a reményt, hogy sikert hozhatnak a kutatások. A reménybeli gyógymód megszületéséig is folyamatosan segítjük a betegeket. Honlapunkon www.duchenne.hu illetve a https://www.facebook.com/gyogyitojoszandek oldalunkon megtalálhatók a betegséggel kapcsolatos általános és aktuális tudnivalók, hivatkozások a problémával foglalkozó társ-honlapokra, továbbá tájékoztatjuk az érdeklődőket és érintett családokat az Alapítvány életéről. A fotógalériában megtekinthetők a családi találkozókról, a nyári táborokról, a jótékonysági koncertekről és különböző terápiás foglalkozásokról készült felvételek.

Brandt Viktor  - az "Álomszállító"-t egy mozgássérült írásával mutatjuk be:

„Mit mondhatnék róla? Csak azt, amit érzek. Mit annyian érzünk, mi, kik székben ülnek. Kik érző emberként álmokat szőnek...

Álmokat, mik olykor lehetetlennek tűnnek.

Nehezebb Sorssal még messzebb az álmunk. Távolodik egyre, s csak sötétséget látunk. De minket is messzi röpíthet szárnyunk, ha segítséget kapunk, s nem csak várunk.

Te vagy az, kit el nem mondhatnak szavak. Ki kemény álomhegyeket valósággá farag. Ki megfogva kezünket átsegít akadályon, és mosolyogva mondod: - Segítek, Barátom!

Mintha természetes lenne tolószékben kacagva suhanni a városi jégen. Te azzal teszed boldoggá a gördülő embert, amit talán eddig még remélni sem mert.

Mozgólépcső, repülő... nekünk oly távoli dolgok. Te mindezeket kedvünkért sietve megoldod. Lelkeddel emelsz fel, s adsz ezzel lábakat. Viktor, mondd! Hová tetted Angyali Szárnyadat?

Azt mondod, neked ez életcél, hogy segíts. Életcél, hogy minket boldogságba repíts. Nem tudom, mi táplál... talán a mosolyunk. Mi szívből köszönjük, hogy van egy VIKTORUNK! „

Fellépőink, akik ellenszolgáltatás nélkül a segítés örömével csatlakoztak a jótékonysági rendezvényünkhöz:

ParaDance Company

Kocsó Cintia

NEM ADOM FEL Együttes

Sass Sándor paralimpikon

Elvis By Tom – énekes Dóka Tamás

Vikidál Gyula

Rapstars: Abramov Dani és Horváth Roli

 

Ajánlatunk


Szőnyi Erzsébet A MAKRANCOS KIRÁLYLÁNY Gyermekopera két felvonásban, egy részben, magyar nyelven

vígjáték két részben

zenés játék két részben

Kövess minket!


További ajánlataink


NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

Spiró György: Szappanopera

Angyalföldi József Attila Művelődési Központ, Szentendrei Teátrum, 6SZÍN

Ki a zsidó? Mi az, hogy zsidó? Budapesten, egy Holokauszt-kárpótlási ügynök csönget be egy nőhöz. A darab olyan tabukat tör…

Egy fogadóban vagyunk, ahol a fogadósné miatt lakik ott egy gazdag és egy szegény gróf, egymással vetekednek a nő szerelméért.…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!