Program


Augusztus Oklahomában
8

Augusztus Oklahomában

Az elmúlt évek egyik legnagyobb amerikai Broadway sikere volt Tracy Letts 2007-ben bemutatott, többszörös Tony- és Pulitzer díjas vígjátéka. A fanyar humorú, sziporkázó párbeszédekkel teletűzdelt színművet a kontinensen először Magyarországon, a Vígszínházban láthatja a közönség, Eszenyi Enikő rendezésében.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2014. május 5. hétfő, 19:00

Tracy Letts: Augusztus Oklahomában
fekete komédia felnőtteknek, három felvonásban
Fordította: Deres Péter és Maros András

Az elmúlt évek egyik legnagyobb amerikai Broadway sikere volt Tracy Letts 2007-ben bemutatott, többszörös Tony- és Pulitzer díjas vígjátéka. A fanyar humorú, sziporkázó párbeszédekkel teletűzdelt színművet a kontinensen először Magyarországon, a Vígszínházban láthatja a közönség, Eszenyi Enikő rendezésében.

Az Augusztus Oklahomában izgalmas krimi, frenetikus vígjáték, megrendítő családi dráma és igazi amerikai mese egy árva indiánról, egy alkoholista apáról és egy gyógyszerfüggő anyáról, akik megpróbálnak rendet tenni maguk körül. De egy olyan családban, melyben csupa léhűtő férfi, boldogtalan asszony, hűtlen férj és lázadó nő él - ez csaknem lehetetlen vállalkozás. Nem is beszélve arról, hogy a legjobb háznál is lehetnek olyan sérelmek, elfojtott vágyak és veszélyes titkok, amelyek egy alapos nagytakarítás során egyszer csak előkerülnek a régi kacatok közül, az üres gyógyszeres dobozokkal és sörösüvegekkel együtt.

Az előadás a Vígszínház társulatának színészeit kiváló szerepekkel, nagy alakítások lehetőségével ajándékozza meg. Pap Vera virtuóz játéka, Vallai Péter dekadens költője, Igó Éva és Reviczky Gábor zsörtölődő házaspárja, Börcsök Enikő és Gyabronka József boldogságot kergető párosa, Hegyi Barbara és Hegedűs D. Géza élethazugságokba menekülő szerelmespárja, valamint Láng Annamária és Fesztbaum Béla tétova kettőse, a Vígszínház társulatának nagyszerű összjátéka fergeteges estét ígér.

Kedves Közönségünk! Tájékoztatjuk Önöket, hogy előadásunkban a szerző erős kifejezéseket használ. Színművészeink természetesen nikotinmentes cigarettát szívnak.

(19.00 órás kezdés esetén az előadás várható befejezésének ideje 22.00)

Kövess minket!


További ajánlataink


Ments meg, szerelem! Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Nyolc ember mulatságos és megható találkozása az online térben a pandémia idején. Musicalvígjáték a félreértésekről és a válságon győzedelmeskedő szerelemről.

Gamer Symphony 2024

Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar, MVM Dome

ÚJRA GAMER SYMPHONY! A Budafoki Dohnányi Zenekar fergeteges, nagy sikerű, látványos game music show-ja június 9-én az MVM Dom-ban.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!