Program


A remény magvai és gyümölcsei

A remény magvai és gyümölcsei

Előadás, beszélgetés és könyvbemutató
Dr. Jane Goodall és Prof. Dr. Urs Niggli

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. június 16. kedd, 18:00

Noha Jane  Goodall, a  csimpánzok  életének  világhírű kutatója arról nevezetes, hogy megváltoztatta a főemlősökről alkotott  vélekedésünket,  és  ezzel  saját  magunkról  való ismereteinket   is,   nem   meglepő,   hogy   mélységes természetszeretete  kiterjed  a  növényekre  is: részint  mert gyermekkorától fogva különleges viszonyt ápol a növényekkel, részint pedig azért, mert biológusként nagyon is érti és átérzi, hogy a  növények  jelentik  az  élet  alapját  a  Földön. Reményt pedig az adhat, ha minél több ember ráébred: ő maga is tehet valamit azért, hogy a növényeknek jobb legyen a Földön. A remény magvai azok, akik harcolnak az esőerdők pusztítása ellen, a génmódosított szervezetek terjedése ellen, vagy a régi kultúrfajták megőrzéséért.  A hétköznapi embereknek is számos lehetősége van a cselekvésre, például hogy saját maguk termesszenek konyhakerti növényeket, akár  a  városban  is,  amire  a  világ  minden  táján  egyre  több  példa  van,  vagy  hogy  áttérjenek  a biogazdálkodásra.

Prof. Dr. Urs Niggli, a svájci Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet (FiBL) igazgatója, az Ökológiai Mezőgazdasági Mozgalmak Nemzetközi Szövetsége (IFOAM) vezetőségi tagja, valamint a magyar Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet (ÖMKi) alapítója és szakmai partnere szintén megosztja gondolatait a fenntartható mezőgazdaság fontosságáról, és arról, miképp lehet a várhatóan 9 milliárdra növekvő népességet fenntartható növénytermesztéssel és élelmiszertermeléssel ellátni.

A rendezvény végén lehetőség van Dr. Jane Goodall új könyvét, A remény magvait megvásárolni és dedikáltatni.

Az előadás nyelve angol, szinkrontolmácsolás biztosított. Amennyiben igényt tart tolmács-fülhallgatóra, kérjük, jelezze a tolmacsolas0616@gmail.com email címen.

Moderátor: D. Tóth Kriszta

 

Ajánlatunk


A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

zenés party két részben

Három budapesti színész egy – azóta bezárt – színház Trianonról szóló díszelőadásán külhoni, délvidéki kollégákkal találkozik a nyílt színen. A drámaivá váló beszélgetés során egymásnak szegezik fájdalmaikat és gyanakvásaikat, a többség nem tudja megérteni a kisebbséget, a kisebbség nem tudja tolerálni azt, hogy a többség nem érti, de a többség nem érti..

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Carmen

Budapesti Operettszínház

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!