Program


A nagy Gatsby

A nagy Gatsby

A Miskolci Balett új bemutatójában F. Scott Fitzgerald, világhírű amerikai író 1925-ös regényét, A nagy Gatsby-t dolgozza fel.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. május 7. szombat, 17:00

A húszas évek önfeledt, szédítő ritmusai, füstös dzsessz és érces-karcos szving, a lámpafényes éjszakában bódultan tomboló élet, és a vágy, hogy a reggel minél később jöjjön el…

A történet a húszas évek Amerikájában játszódik, az Egyesült Államok keleti partvidékén, ahol a felső tízezer tagjai tengerparti kúriákban, fényűző estélyeken ünneplik mérhetetlen gazdagságukat. Jay Gatsby is közéjük tartozik: jóképű, titokzatos és mocskosul gazdag. De csakhamar kiderül, hogy Gatsby nem az, akinek elsőre látszik, és hogy érdeklődése Daisy Buchanan, egy közismert, férjezett szépség iránt több, mint egyszerű vágy. Ahogy sorra felszínre kerülnek Gatsby múltjának titkai, ahogy egyre jobban fenyeget egy világraszóló botrány, úgy szembesülünk azzal, hogy a gazdagság nem minden – mert amire igazán szüksége van az embernek, azt nem lehet megvásárolni.

A nagy Gatsby a pénz és a hatalom utáni fékevesztett hajszáról, valamint egy éveken és kontinenseken átívelő, magával ragadó szerelemről szól. Megjelenése óta számos filmfeldolgozást is megért, utoljára 2013-ban Leonardo DiCaprio és Carey Mulligan főszereplésével. Novemberben a Miskolci Balett előadásában láthatja a miskolci közönség.

Szereposztás:

Jay Gatsby: SZABÓ LEVENTE
Nick Carraway: MEDVECZ MARCELL
Daisy Buchanan: TOKAI RITA
Tom Buchanan: CSERE ZOLTÁN mv.
Jordan Baker: SZELES VIKTÓRIA
George Wilson: LUKÁCS ÁDÁM
Myrtle Wilson: KOCSIS ANDREA
Dan Cody: FŰZI ATTILA

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Kövess minket!


További ajánlataink


ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!