Program


XA Bajadér

XA Bajadér

Kálmán Imre reneszánszát éli! Hogy miért oly népszerű a XXI. században? Mert mindmáig érvényes és izgalmas témákkal foglalkozik, zenéjében pedig ma is divatos módon ötvözi a legkülönbözőbb elemeket. A Bajadérban például az egzotikus, indiai dallamokat az amerikai jazzel, a "majdnem" operát a könnyűzenével!

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. május 7. csütörtök, 19:00

A Kelet, s azon belül India amúgy is elvarázsol, s kalandra csábít valamennyiünket! A Bajadérban a sikeres párizsi színésznő vív szerelmi csatát egy indiai trónörökössel. Kölcsönösen bűvölik egymást, akárcsak a nézőket a mágikus zene, a látvány, a humor, a táncok, s szertartások.

Az újraéledő darab már hatalmas sikert aratott Szentpétervárott! A rendező, KEROŸ és a dramaturg, Kállai István ugyanis az örökösöktől jogot kapott a teljes átdolgozásra, melynek során a táncos-komikus-szubrett vonal megerősödött, Odette és Radjami szerelme pedig valóságos, a XXI. században is átélhető konfliktusokon keresztül bontakozik ki.

Az előadás különleges ünnepe a magyar operett-játszásnak! A közönség kedvencei, a zenés színpad valódi sztárjai lépnek fel benne!

Odette Darimonde szerepében a világ nagy operaszínpadait, például a New York-i Metropolitant és a Milánói Scalát is megjárt Miklósa Erika, az opera világából ugyancsak ismert Fischl Mónika, s a tehetséges, fiatal primadonna, Lukács Anita látható. Radjami hercegként Dolhai Attila, Magyarország egyik legismertebb és legnépszerűbb musicalszínésze, illetve a Magyar Állami Operaházban és a Budapesti Operettszínházban egyaránt nagy sikerrel szereplő tenorista, Vadász Dániel, valamint a már ugyancsak több műfajban bizonyított  Homonnay Zsolt lép színpadra.

A szubrett-táncos-komikusi négyesfogatban az új generáció már sikeres fiataljai és egy legendás, régi nagy páros látható a kettős szereposztásban: Szendy Szilvi, Kerényi Miklós Máté, Oszvald Marika, Csere László/Bódi Barbara, Szabó Dávid, Kékkovács Mara, Peller Károly.

Élő legenda, csillogó motor, varázsos zongora-dráma és nevetés. Minden együtt azért, hogy ez a színjáték itt és most magával ragadja nézőit…


Közreműködik:
Kovács Szilárd - Szólótáncos
Lendvai Zsolt - Szólótáncos
A Színház Énekkara
A Színház Balettkara

Komlós Péter - Zenei konzultáns
Szabó Erika - Koreográfus-asszisztens

Julius Brammer, Alfred Grünwald - Szövegíró

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Szentpéteri Csilla & Band - “Mojito” koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten! Vendég: Carolyn Zhang Yu koloratúrszoprán

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!