AJÁNDÉKOZZON ÉLMÉNYT GYERMEKNAPRA!

A Kaposvári Csiky Gergely Színház és az Együd Árpád Kulturális Központ - Szivárvány Kultúrpalota együttműködésében két előadás készült a gyermekek számára: Bagossy László: A sötétben látó tündér és Grimm - Török Tamás: Jancsi és Juliska című darabja. Mindkettőt május 29-én pénteken mutatják be és játsszák a gyermeknap hétvégéjén, május 30-án szombaton és 31-én vasárnap, naponta két - két alkalommal a kaposvári Csiky Gergely Színházban.

Gondolva azokra a kisgyermekes családokra, akik – anyagi okok miatt – nem tudnának eljutni az előadásokra, Csiky Gergely Színház jótékonysági akciót indított a hátrányos helyzetű gyermekek és családok javára, hogy a gyereknapi hétvége számukra is ünnep legyen. Az Ajándékozzon élményt gyermeknapra akcióban bárki vehet a két gyermekelőadásra jegyet, és a Csiky Gergely Színház gondoskodik arról, hogy azok eljussanak a rászoruló családokhoz

A jegyek ára egységesen 1.000,-Ft.

Az akciót Rátóti Zoltán, a Csiky Gergely Színház igazgatója 6-6 jegy vásárlásával indította el abban a reményben, hogy a kezdeményezéshez mind többen – magánszemélyek, cégek, intézmények vezetői, civil szervezetek – csatlakozni fognak.

Felkarolva a nemes kezdeményezést, a Jegy.hu is csatlakozik az akcióhoz, online felületünkön is lehetőséget teremtve a jegyajándékozásra.

Legyen Ön is jó fej, és ajándékozzon belépőjegyet az akciós kaposvári előadásokra!

Az ajándékozásra a következő módokon van lehetősége:

1. Ha Ön névtelenül szeretne ajándékozni, és nem szeretné, hogy az ajándékozott jegy(ek) az Ön e-mail címéről érkezzen(ek) meg a színházhoz, akkor a következő a teendője: 

  • - Az adott előadáshoz tartozó JEGYVÁSÁRLÁS oldalon válassza ki a megfelelő számú jegyet.
  • - A megfelelő fizetési mód kiválasztása után a VÁSÁRLÓ ADATAI oldalon írja át a saját e-mail címét erre: jofej@jegy.hu.
  • - A fizetéssel fejezze be a vásárlást.

2. Ha Ön az ajándékozáshoz szívesen megadja legalább az e-mail címét, akkor a következő a teendője: 

  • - Az adott előadáshoz tartozó JEGYVÁSÁRLÁS oldalon válassza ki a megfelelő számú jegyet.
  • - A megfelelő fizetési mód kiválasztása után a VÁSÁRLÓ ADATAI oldalon használja a saját e-mail címét.
  • - A fizetéssel fejezze be a vásárlást.
  • - Az e-mail címére a Jegy.hu-tól érkező Elektronikus utalványt (voucher) e-mailben küldje tovább a kaposvári Csiky Gergely Színháznak a következő e-mail címre: jegyiroda@csiky.hu

A szervezők nevében is nagyon köszönjük az akcióban való részvételt és a támogatást!

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!