Event browser

3 304 event 1 848 797 ticket

Suggestions


Ádventi műsor Kodály Zoltán kórusműveivel, népzenével, mesével, gyermekjátékkal, tánccal. Közreműködik a Nyíregyházi Cantemus Kórus, Dsupin Pál, Berecz István, Komáromi Kristóf és a…

Családban (L)élek

József Attila Művelődési Központ

Érdekelnek a családi témák? Szeretnél szórakozva fejlődni, érdekességekről hallani, szellemileg feltöltődni? Itt a helyed!

Frei Tamás előadásai

ÁVF Auditórium

A kétszeres Pulitzer-emlékdíjas műsorvezető-riporter a világ több mint 100 országában járt már, számos dolgot látott és tapasztalt, ezekről fog beszámolni előadásában.

 

A hőstenor

Thália Színház

A clevelandi operházba világhírű olasz tenor érkezik Otello szerepére. Lázban ég miatta a város, zsibong körülötte a színház.

Legyen a feleségem!

Játékszín

Nagy bajban van Jim Watt, az egyik jeles londoni brókercég vezetője. No, nem a tőzsdei hossz vagy bessz ingatta meg cégbeli pozícióját;…

A három jazz virtuóz budapesti koncertjén a nézők egészen közelről és teljesen új perspektívából élvezhetik kedvenc előadóik játékát.

 

Hegedűs a háztetőn

Budapest Kongresszusi Központ

Derű, az élet végtelen szeretete árad a történetből és a slágerré vált dallamokból, melyeket a Budapest Klezmer Band játszik élőben.

Zorán

Kölcsey Központ

A jól ismert Zorán-klasszikusokon kívül a legutóbbi duett-albumon elhangzó dalokból is válogatott, sőt, vendégeivel együtt számos Leonard Cohen dalt is az este…

Poligamy

Madách Színház

Igazi romantikus vígjáték! Annyira durva, hogy egy férfinek az összes nő kell! De még durvább, ha meg is kapja őket!

 

A revizor

Vígszínház

A revizor mindig aktuális, szatirikus és groteszk kép a korrupció ördögien álnok rendszeréről, amelyben csak az egyéni érdekek számítanak.

Megújult arculattal,de továbbra is a kortárs és progresszív művészetet fókuszba állítva várja a látogatókat a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál.

2014. április 15-étől megnyílik az a három pécsi helyszínen megrendezendő kiállítás, amely a megszokottól eltérő módon állít emléket a világhírű olasz polihisztornak.…

 

Ajándékozzon jegy.hu
utalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Interticket
Kultúra Kártya

A Kultúra Kártya szolgáltatásaival a jelenleg alkalmazott legnagyobb kedvezményeket vehetik igénybe a munkáltatók és munkavállalók

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!