Event listings

5,013 events 2,490,014 tickets

Suggestions


A JÁTÉKKÉSZÍTŐ

Syma Rendezvény- és Kongresszusi Központ

Lenyűgöző szereposztással, új dalokkal és még kalandosabb történettel tér vissza a tavalyi év legmesésebb pop- show-musicalje, A Játékkészítő!

Édes Anna

Millenáris Teátrum

Kosztolányi Dezső - Édes Anna című drámája alapján készült musical ősbemutatója október 22-én a Millenáris Teátrum színpadán!

A vörös bestia

Új Színház

Urak figyelem! Hozzák el kedvenc "bestiájukat" A vörös bestiára! Címszerepben: Pikali Gerda. Parádés szereposztás, garantált páros kikapcsolódás!

 

Cesar Millan Live

Papp László Budapest Sportaréna

Budapestre látogat a kutyasuttogóként is emlegetett kutyapszichológus. Cesar Millan kutyaviselkedési szakember segítségével a kutyánk szemével láthatjuk a világot.

Gaudeamus bérlet IV/1

Zeneakadémia

A Gaudemus sorozat első hangversenye Bartók Béla emléke előtt tiszteleg. A hegedűszólót Szabadi Vilmos játssza. Vezényel: Záborszky Kálmán.

Habana Social Club - Realmente Cuba

Országosan, több helyszínen

A „Buena Vista”, mint életérzés tovább folytatódik. A kubai nép kedvenc zenekarának - Habana Social Club - felejthetetlen előadói estje először Magyarországon!

 

A MOM Kulturális Központban impozáns és fantasztikus akusztikai adottságokkal rendelkező hangversenytermében tartja Ünnepi Nagykoncertjét a zenekar.

Szekeres Adrien

Papp László Budapest Sportaréna

Magyarország legsokrétűbb pop énekesnője lép december 28-án a Győri Filharmonikus Zenekarral az Aréna színpadára.

Lord of the Dance - DANGEROUS GAMES

Veszprém, Debrecen, Budapest, Győr

A jó és a rossz harca a 21. században teljesen új értelmet nyer! 2015-ben is folytatódik a világ legnépszerűbb tánc-showjának, a Lord…

 

Bródy János - Lesz még egyszer...

Papp László Budapest Sportaréna

70. születésnapja alkalmából Bródy János két órán keresztül megosztja velünk dalokba foglalt véleményét szerelemről, barátságról, küzdelemről, szabadságról, magánéletről és köztársaságról.

J. S. Bach: Karácsonyi oratórium / KARÁCSONYI HANGVERSENY

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A Művészetek Palotája hagyományos hangversenyei közé tartozik a karácsonyi koncert, amelyet ezúttal is a hazai régizene-játszás egyik vezető alakja, Vashegyi György vezényel.

Mirigy 25

Papp László Budapest Sportaréna

Az Irigy Hónaljmirigy 25 éves Jubileumi szuperkoncertje a Papp László Budapest Sportarénában.

 

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!