Event listings

5,681 events 3,429,883 tickets

Suggestions


Dózsa

Új Színház

A sokoldalú Mihályi Győző rendkívül szuggesztív erejű, drámai átlényegülése egy katartikus, örökérvényű műben 2015. őszétől az Újszínház műsorán!

Advent a Müpában

Művészetek Palotája

Magyar világsztárok: Molnár Levente, Boross Csilla, Fischl Mónika és Boros Misi a december 14-i adventi koncert sztárjai a Müpában. Közreműködik a Nemzeti…

2015 szilveszterének éjszakáján az Amadinda és Presser Gábor a 15. szilveszteri koncertet adja a Zeneakadémián. Vendég: Rúzsa Magdi.

 

A JÁTÉKKÉSZÍTŐ

Syma Rendezvény- és Kongresszusi Központ

Lenyűgöző szereposztással, új dalokkal és még kalandosabb történettel tér vissza a tavalyi év legmesésebb pop- show-musicalje, A Játékkészítő!

Már hagyomány, hogy december 30-án nagyszabású gálakoncertet ad a világhírű 100Tagú Cigányzenekar. A koncertélmény mellett borkóstoló, vacsora, néptáncbemutató teszi felejthetetlenné az estét…

Negyvenen vagyok

Millenáris Teátrum

Hujber Ferenc hullámokkal teli első negyven éve, életének eddig mélyen elhallgatott titkai is színpadra kerülnek a hazai szcénában először látható One-Man-Show-ban.

 

Csehov: Sirály

RS9 Színház

A vidéki élet oroszabb volt az orosznál. A szellemi nyomottság kézzel fogható. Csehov zsenialitását a fényhatások, vetítések adják korhűen vissza.

Virtuózok Viadala

Várkert Bazár,

A koncertsorozat valamennyi részében, egy hangszert állítanak a középpontba, melyen az ifjú tehetségek összemérik tudásukat egy meglepetés-vendéggel. Ezúttal a csellistáké a főszerep.

Gladiátor

Papp László Budapest Sportaréna

A fergeteges látványvilágú musicalben elefánt, 60 ló, lovas színészek, kaszkadőrök közreműködésével Walt Disney meseként tárul elénk a Római Birodalom.

 

Cesar Millan Live

Papp László Budapest Sportaréna

Budapestre látogat a kutyasuttogóként is emlegetett kutyapszichológus. Cesar Millan kutyaviselkedési szakember segítségével a kutyánk szemével láthatjuk a világot.

Habana Social Club - Realmente Cuba

Országosan, több helyszínen

A „Buena Vista”, mint életérzés tovább folytatódik. A kubai nép kedvenc zenekarának - Habana Social Club - felejthetetlen előadói estje először Magyarországon!

Szekeres Adrien

Papp László Budapest Sportaréna

Magyarország legsokrétűbb pop énekesnője lép december 28-án a Győri Filharmonikus Zenekarral az Aréna színpadára.

 

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!