Event browser

1 870 event 1 553 829 ticket

Suggestions


Hazánk egyik legfoglalkoztatottabb zenekara, a Magyar Virtuózok Kamarazenekar idén is folytatja koncertsorozatát a Mátyás templomban,melynek teljes körű felújítása 2013 nyarán ért véget.

Székely Dózsa György

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A táncjáték 500 évvel ezelőtti története a magyar történelem sorsfordító eseményéről, a Dózsa György által vezetett parasztfelkelésről szól.

Anat Gov: Happy End

Városmajori Szabadtéri Színpad

Anat Gov zenés darabja zajos sikert aratott több országban. Főhőse egy rajongott színésznő, akit hirtelen próbatétel elé állít az élet.

 

Benkó Dixieland Band

Városmajori Szabadtéri Színpad

A zenekar már az első éveiben elkötelezte magát Louis Armstrong és New-Orleans zenei hagyományának ápolása mellett.

Black Comedy

Centrál Színház

Brian áramkimaradás miatt egy sötétlő lakásban reked. Vendégei a sötétben egyre inkább úgy kezdenek viselkedni, mintha tébolydából szabadultak volna...

Mátyás az igazságos

Pasaréti Honvéd Lovarda

A Nemzeti Lovas Színház a magyar történelem egyik legendás, nagy alakjának történetét dolgozza fel ebben a nagyszabású, új, magyar rockoperában.

 

Gájer Bálint lemezbemutató koncert

MOM Kulturális Központ

Első önálló nagylemez bemutatójára hangol Gájer Bálint, a hazai jazz-swing stílus legismertebb előadója.

2014. április 15-étől megnyílik az a három pécsi helyszínen megrendezendő kiállítás, amely a megszokottól eltérő módon állít emléket a világhírű olasz polihisztornak.…

Elisabeth

Csodálatos Baja, Szabadtéri színpad

Közkívánatra! Az Elisabeth című musical magyarországi sikerszériája 2014 augusztusában a Csodálatos Baja rendezvénysorozat keretében folytatódik. Igazi kultusz-előadás, amit mindenkinek látnia kell!

 

A szabadtéri események esőnapjainak megtekintéséhez, kérjük kattintson a képre.

 

Ajándékozzon jegy.hu
utalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Interticket
Kultúra Kártya

A Kultúra Kártya szolgáltatásaival a jelenleg alkalmazott legnagyobb kedvezményeket vehetik igénybe a munkáltatók és munkavállalók

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!