Event browser

2 221 event 1 588 518 ticket

Suggestions


Frei Tamás előadásai

ÁVF Auditórium

A kétszeres Pulitzer-emlékdíjas műsorvezető-riporter a világ több mint 100 országában járt már, számos dolgot látott és tapasztalt, ezekről fog beszámolni előadásában.

Ünnepeljen a 60 éves Zuglói Filharmóniával 2014. szeptember 14-én vasárnap 18.00-kor a Zeneakadémián. Jubileumi műsor: ERKEL: Ünnepi nyitány, I. STRAVINSKY: Scherzo fantastique,…

Amadeus

Belvárosi Színház

Mozart zseni volt. Ez ma már nem vitás, de saját kora gyakran az ügyes virtuózt, a kulturális látványosságot látta benne. Antonio Salieri,…

 

Képzelt beteg

Pesti Színház

Argan, jómódú párizsi polgár, életét kitölti betegségébe vetett hite. Ez a mánia önzővé és zsarnokká teszi. Csak az orvostudományban hisz.

Bivaly - szuflé

Centrál Színház

Négy kisstílű bűnöző a nagy fogás után a gengszterfőnök elől menekül. Útközben kénytelenek átmenetileg megszállni egy erdőszéli, elhagyott, romos házban.

Anamnesis

Katona József Színház

A Katona József Színház és a Szputnyik Hajózási Társaság közös előadásában a magyar egészségügy jelenlegi helyzetét próbálja feltérképezni.

 

Giora Feidman két lábon járó legenda. Évekig klasszikus klarinétosként működött a hetvenes évektől azonban a klezmerre koncentrál.

Vámpírok Bálja

Pesti Magyar Színház

Erdély, vámpírvadászat, szenvedély, misztikum, szerelem, humor és borzongás. Erről szól a 2007 óta sikerrel játszott musical.

Magyar Dal napja 2014

Vígszínház

2014-ben a Magyar Dal Napján az első világháború kitörésének 100. évfordulójára emlékezünk.

 

Ajándékozzon jegy.hu
utalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Interticket
Kultúra Kártya

A Kultúra Kártya szolgáltatásaival a jelenleg alkalmazott legnagyobb kedvezményeket vehetik igénybe a munkáltatók és munkavállalók

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!